Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Philadelphia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Philadelphia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Philadelphia miniopas

Autovuokraamo Philadelphia

Autonvuokraus Philadelphia

Philadelphia sijaitsee itään USA – Pennsylvaniassa – ja on hieman yli 1,5 miljoonaa asukasta. Perustettu vuonna 1682, ja oli pitkään poliittisesti erittäin tärkeä ja vaikuttaa.

Niistä Philadelphian historiallisista nähtävyyksistä on Independence Hall – kutsutaan myös Pennsylvania State House (rakennettu puolivälissä 1700’s) – tunnetuin.American Colonial hallitus totesi täällä, kun itsenäisyysjulistus luettiin 4 Heinäkuuta 1776. Aika on nyt kuin se oli silloin kutsuttiin – Liberty Bell (”Liberty Bell”) – on nyt amerikkalainen National Treasure (valettu Lontoossa vuonna 1752).Sekä rakennus ja Unescon maailmanperintökohde.

Myös Congress Hall (rakennettu 1787-1989) on yksi Philadelphia kuuluisiin historiallisiin monumentteihin. Täällä oli Yhdysvaltain kongressin säännöllisesti kohtauspaikka vuosina 1790-1800.

Muuten Philadelphia useita gallerioita, museoita ja muita kulttuurilaitoksia esittämään – myös Philadelphia Museum of Art, yksi Amerikan tärkeimmistä taidemuseoista.

Pennsylvanian suurin lentokenttä – Philadelphia International Airport – sijaitsee noin. 12 km lounaaseen kaupungin.

Suomi