Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Aspen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Aspen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Aspen miniopas

Autovuokraamo Aspen
Autonvuokraus Aspen

Aspen sijaitsee maakunnassa Pitkin County, valtion Coloradossa, ja sillä on noin 6000 asukasta. Kaupunki sijaitsee 1800 metrin Rocky Mountains, tiedetään olevan yksi Amerikan suosituimmista hiihtokeskuksista.Aspen on vuorten ympäröimä ja erämaa-alueet kolmelta suunnalta: Red Mountain pohjoisessa, Smuggler Vuori itään ja Aspen Mountain etelässä. On neljä hiihtokeskuksissa alalla – jossa kaikilla on hyvä hiihtohissiä ja rinteet. Voit myös käyttää sivuston suksien ja lumilautojen koulu niille, jotka sitä haluavat.

Aspen oli kaivos kaupunki 1880, ja tässä oli maailman suurin hopean kiinteä löytyi – koko 935 kg.

Matkailu on pääelinkeino, ja monet julkkikset lomalla täällä. Keskellä on todettu   ylellisiin kauppoihin ja tunnettuja tuotemerkkejä kuten Ralph Lauren, Dior jne.Kaupunki on kuuluisa myös hienoja hotelleja, hyviä ravintoloita ja vilkas yöelämä.

Aspen Art Museum on yksi nähtävyyksiä kaupungin kanssa moderni kansainvälinen näyttely nykytaiteen. Musiikkijuhlien Aspen Music Festival järjestetään joka kesä – ja on hyvä tuki.

Kesällä voit kävellä kauniissa maisemissa, tai hyödyntää toiminnan, kuten ratsastusta, koskenlaskua, kalastusta tai ottaa kajakin matkat.

Aspen / Pitkin County Airport on noin. 5 km keskustasta länteen.