Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Philadelphia Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Philadelphia Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Philadelphia Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Philadelphia Lentokenttä
Autonvuokraus Philadelphia Lentokenttä – Kuva: © Piotrus

Philadelphia International Airport (PHL) sijaitsee 11 kilometrin päässä Philadelphia. Junia välillä kunkin 6 terminaalien ja Philadelphia. Autovuokraamot palvelevat lentokenttä ovat Avis, Alamo, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz ja National.

33,1 miljoonaa matkustajaa kävi lentokentällä 2008. Philadelphia Airport on kuusi terminaalit, ja on bussikuljetus terminaalista toiseen. Se palvelee yli 30 erilaista kansainvälistä kohdetta Euroopassa, Aasiassa, Kanadassa ja Etelä-Amerikassa.Se on päätukikohta US Airways ja UPS Airlines.

Baareja, kahviloita ja ravintoloita on erittäin hyvä kaikilla terminaalit Philadelphia Airport. Muita palveluja ovat langattomat Internet, ATM, kylpylä, lasten leikkipaikka, kuntosali ja business center. Airport Marriott Hotel sijaitsee lentokentän itse.