Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus El Paso

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot El Paso sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

El Paso miniopas

Autovuokraamo El Paso
Autonvuokraus El Paso

El Paso sijaitsee Länsi nurkassa Texasin osavaltiossa, Rio Grande-joen ja on noin. 742000 asukasta (2009) pääkaupunkiseudulla. Kaupunki sijaitsee missä Texas, New Meksiko ja Meksikon tavata, ja toisella puolella Rio Grande sijaitsee Meksikon kaupunki Ciudad Juárez.

Kaupunki sijaitsee 1140 metriä merenpinnan yläpuolella, ja korkein vuori on Pohjois Franklin Peak (joka mittaa 2192 m).

El Paso on sekä historiallisia ja kulttuurinähtävyyksiä, ja rakennus ”Plaza teatteri” 1930 on yksi kaupungin kuuluisimmista nähtävyyksistä.

Suosittu turstattraksjon on myös El Paso Museum of Art, joka on pysyvä näyttely on yli 5000 taide – luodaan Euroopan, Amerikan ja Meksikon taiteilijoita.

”Chamizal National Memorial on kulttuurinen keskus kaupungin että ominaisuudet taidegalleriat, museot, teatteri ja amfiteatteri. Sivusto on rakennettu muistoksi rauhanomainen raja riitojenratkaisumenettelyn välillä Yhdysvaltojen ja Meksikon vuonna 1963.

El Paso on myös arkeologinen museo, eläintarha ja huvipuisto ”Länsi Play Land huvipuisto”.

Kaupungin lentokenttä – El Paso International Airport – sijaitsee 8 km koilliseen downtown.