Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Tampa Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tampa Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tampa Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Tampa Lentokenttä

Autonvuokraus Tampa Lentokenttä – Kuva: © Dustin Coates

Tampa International Airport (TMA) sijaitsee 8 kilometriä länteen Tampa vuonna Yhdysvalloissa . Bussit kulkevat välillä Tampa ja lentokentän autonvuokraus yritykset ovat edustettuina Tampa Airport

Avis Budget, Hertz, Enterprise, ja National Trifty. On olemassa myös muita autovuokraamot aivan lentokentän pääsee bussilla. Lentoasema on saanut useita palkintoja, muun muassa sen suunnitteluun.

18.262.934 matkustajia vieraili Tampa Airport vuonna 2008. On päämaja Golfvirran International Airlines. Lentoasema palvelee noin 26 eri lentoyhtiöiden ja yksi harvoista kansainvälisiin kohteisiin ovat Lontoo , Manchester ja Ateena.

Tampa Airport on useita kauppoja, kuten verovapaa, ja hyvä valikoima ravintoloita, kahviloita ja baareja. Muita palveluja ovat pankki, posti, lasten leikkihuone, ensiapu, baby / perhehuone, kappell ja liikekeskus. Airport Marriott Hotel sijaitsee liittimeen.

Suomi