Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Los Angeles

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Los Angeles sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Los Angeles miniopas

Autovuokraamo Los Angeles
Autonvuokraus Los Angeles

Tarvitsetko vuokra-auton Los Angelesista? Auton vuokraaminen on hyvin suosittua heti lentokentälle saapuessa eikä vuokra-autolla liikkuessa julkisesta liikenteestä tai takseista tarvitse huolehtia. Samaan aikaan sinulla on täysi vapaus tehdä hauskoja retkiä ympäri osavaltiota. 

Los Angeles

Los Angeles on Yhdysvaltojen toiseksi suurin kaupunki, ja se sijaitsee Kalifornian osavaltion eteläosassa Tyynen valtameren rannalla. Kaupungissa itsessään on 3,8 miljoonaa asukasta (2008) ja sen metropolialueella on jopa 17,5 miljoonaa asukasta. Kaupungin rajojen sisäpuolella on useita itsehallinnollisia kaupunkeja, kuten Santa Monica ja Beverly Hills. 

Los Angeles tunnetaan parhaiten Hollywoodin elokuvateollisuudesta. Suosittu vierailukohde on ”Universal Studios”, josta löydät myös huvipuiston. 

Toinen kuuluisa turistinähtävyys on Walk of Fame, tähtien peittämä jalkakäytävä Hollywood Boulevardin vierellä. Muita tunnettuja nähtävyyksiä ovat esimerkiksi vahakabinetti ”Madame Tussauds Hollywood”, ”Grammy Museum”, taidemuseo ”L.A. County Museum of Art”, tiedekeskus ”California Science Center”, jossa on akvaario, eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha, sekä uniikkia arkkitehtuuria edustava Walt Disneyn konserttitalo. 

Rannat Venice Beach ja Malibu Beach ovat myös suosittuja kohteita. 

Kaupungin suurin lentokenttä, Los Angeles International Airport (LAX), sijaitsee 30 kilometriä kaupungista lounaaseen. 

Liikenne

Kaliforniassa on hyvä verkosto moottoriteitä, ja osavaltiossa ajaminen on sujuvaa. Los Angelesissa etäisyydet ovat pitkiä ja julkinen liikenne jättää paljon toivomisen varaa. Leveät puistokadut ja kauniit ovat kaupungille tyypillistä näkymää, ja vuokra-autolla liikut nähtävyyksien välillä helposti. 

Suosittuja nähtävyyksiä 

Los Angelesissa on paljon nähtävää ja tehtävää. Joitakin kuuluisimmista nähtävyyksistä ovat esimerkiksi ”Universal Studios”, ”Walt Disney Concert Hall”, Los Angelesin eläintarha, ”Walk of Fame”, ”Pacific Park” Santa Monicassa sekä taide- ja antiikkimuseo ”Getty Center”. 

Ostoskierros Rodeo Drivella Beverly Hillsissä on myös suosittu aktiviteetti, ja jos haluat tutustua Los Angelesin yöelämään, kannattaa sinun suunnata Sunset Stripille, josta voit löytää useita yökerhoja sekä baareja. Tyynenmeren rannalla on hyvin uimiseen soveltuvia paikkoja, joista voimme suositella Venice Beachia. Se sijaitsee 27 kilometriä länteen Los Angelesin keskustasta. 

Lentokenttä

Los Angelesin kansainvälinen lentokenttä (LAX) on kaupungin päälentokenttä ja yksi maailman kiireisimmistä kentistä. Lentoasema sijaitsee 30 kilometriä kaupungin keskustasta etelään. Lentokentällä on liuta tunnettuja autonvuokrausyrityksiä kuten Alamo, Budget, Payless ja Thrifty. 

Ajovinkkejä

Vuokra-autolla Los Angelesissa liikkuessasi voit helposti suunnata kohti maailmankuulua huvipuistoa Disneylandia, joka sijaitsee 43 kilometriä kaupungin keskustasta kaakkoon. Disneyland avasi ovensa 1955, ja puistoa on laajennettu useita kertoja eri teema-alueilla. Puistossa voit kohdata niin uusia kuin vanhempiakin Disney-hahmoja, ja Disneyland tarjoaa myös suuren määrän huvipuistolaitteita ja seikkailukohteita koko perheelle. 

Toinen vinkki vuokra-autolla liikkuvalle on tehdä päiväretki San Diegon kaupunkiin, joka sijaitsee 194 kilometriä Los Angelesin eteläpuolelle. San Diego tunnetaan hienoista Tyynellemerelle avautuvista rannoistaan. Kaupungissa on myös useita vierailukohteita koko perheelle, kuten eläintarha, Safari Park, Seaworld ja Legoland. Sand Diegon keskustasta voit löytää Balboa Parkin, jossa moni kaupungin museoista ja taidegallerioista sijaitsee. 

San Diego sijaitsee lähellä Meksikon rajaa, ja lähin kaupunki rajan toisella puolella on Tijuana, jonne on matkaa vain 40 kilometriä.