Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Los Angeles

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Los Angeles sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Los Angeles miniopas

Autovuokraamo Los Angeles

Autonvuokraus Los Angeles

Los Angeles on toiseksi suurin kaupunki Yhdysvalloissa , joka sijaitsee etelään Kalifornian osavaltion – Pacific Coast.Itse kaupungissa on 3,8 miljoonaa asukasta (2008) ja metropolialueen väkiluku on 17,5 miljoonaa euroa. Kaupungin rajojen useita riippumattomia kaupunkeja – kuten   Santa Monica ja Beverly Hills.

Los Angeles on tunnettu elokuvateollisuus Hollywoodissa, ja merkittävä matkailukohde on käydä Universal Studios – joka myös tulee teemapuisto.

Myös Walk of Fame on vetää turisteja – se stjernebelagte jalkakäytävä pitkin Hollywood Boulevard. Muita kuuluisia nähtävyyksiä kaupungissa ovat Madame Tussauds Hollywood, Grammy museo, LA County Museum of Art, California Science Center – kanssa akvaario, eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha ja Walt Disney Concert Hall – sen ainutlaatuinen arkkitehtuuri.

Myös rannat Venice Beach ja Malibu Beach ovat suosittuja matkailukohteita.

Kaupungin suurin lentokenttä – Los Angeles International Airport – sijaitsee 30 km lounaaseen keskustasta.

Suomi