Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Orlando

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Orlando sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Orlando miniopas

Autovuokraamo Orlando
Autonvuokraus Orlando

Tarvitsetko vuokra-autoa Orlandossa? Auton vuokraaminen on suosittua, ja tekee alueen lukuisissa teema- ja huvipuistoissa vierailun helpoksi. Useimmat matkailijat varaavat vuokra-autonsa hyvissä ajoin ennen saapumistaan ja noutavat sen lentokentältä. Vertailemalla Orlandon eri autovuokraamoiden hintoja varmistat, että löydät parhaat tarjoukset. 

Yleistä Orlandosta

Orlando sijaitsee Floridan osavaltion keskivaiheilla. Kaupungin asukasluku on noin 250 000, mutta metropolialueella asukkaita on 2,2 miljoonaa (2012). 

Orlando sijaitsee Orange County -piirikunnassa, Atlantin valtameren ja Meksikonlahden välissä. Kaupunki on tunnettu useista teema- ja huvipuistoistaan, ja sitä kutsutaan usein maailman viihdepääkaupungiksi. Aivan keskustan ulkopuolelta löydät Walt Disney Worldin, Seaworld Adventure Parkin, Universal-studiot, Island of Adventuren, maailman suurimman vesipuiston Wet’n Wildin ja Gatorlandin, jossa pääset näkemään alligaattoreita lähietäisyydeltä. 

Alueella on myös monia hyviä golfkenttiä. 

Orlando on tunnettu kokous- ja konferenssikaupunki ja kaupungin keskusta on täynnä pilvenpiirtäjiä. Korkein rakennus on 134 metriä korkea ”SunTrust Center”. 

Orlando on myös taidemuseoiden kotikaupunki. Näiden joukkoon lukeutuvat ”Cornell Fine Arts Museum” ja ”Orlando Museum of Art”, kuten myös tiedemuseo, rautatiemuseo ja piirikuntamuseo, jossa on historiallisia näyttelyitä. 

Kaupungissa on kattavasti ostosmahdollisuuksia, kauppoja ja ostoskeskuksia sekä useita puistoja ja viheralueita. 

Lentokenttä

Kaupungin päälentokenttä Orlando International Airport (MCO) sijaitsee 20 kilometriä kaakkoon keskustasta ja siellä vierailee vuosittain 35,7 miljoonaa matkustajaa. Terminaaleista A ja B löydät useita autovuokraamoita, kuten Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Firefly, National ja Thrifty. 

Liikenne

Yhdysvaltojen tieverkosto moottori- ja maanteineen on kattava ja tiet on selkeästi merkitty. Osavaltioiden väliset moottoritiet ovat osa kansallista moottoritieverkostoa. Maan ajokulttuuri on miellyttävä. 

USA’n nopeusrajoitukset määräytyvät osavaltioiden mukaan. Useimmilla moottoriteillä nopeusrajoitus on 65–75 mailia tunnissa (n. 104–120 km/h). 

Yhdysvaltojen liikennesäännöt on erikseen määritelty jokaisessa osavaltiossa, mutta ne ovat karkeasti ottaen samanlaiset kuin Suomessakin. 

Rattijuopumuksen promilleraja on USA:ssa 0,8, kun taas Suomessa rajana on 0,5. 

Joillakin moottoriteillä on tietulleja, joten huolehdi, että sinulla on kolikoita mukana. 

Jos poliisi pysäyttää sinut tien laitaan, pysy rauhallisena ja pidä kädet näkyvillä ohjauspyörän päällä. 

Kannattaa ottaa huomioon, että suuremmissa kaupungeissa on paljon liikennettä etenkin ruuhka-aikaan. 

Kohdevinkkejä

Vuokraamalla auton Orlandossa pääset liikkumaan kätevästi lähiseudulla, eikä sinun tarvitse huolehtia julkisesta liikenteestä halutessasi vierailla esimerkiksi jossakin huvipuistossa tai teemapuistossa. 

Osavaltioiden välinen moottoritie numero 4 kulkee Orlandon läpi ulottuen Tampaan ja Daytona Beachille. 

Halutessasi ajaa Atlantin rannikolle uimaan löytyy Cocoa Beachin alueelta useita upeita rantoja. Noin 96 kilometriä kaakkoon Orlandosta sijaitsee Cocoa Beach Pier -laituri, jossa on runsaasti ravintoloita, pubeja ja lahjatavarakauppoja. 

Mikäli kaipaat vaihtelua auringonottoon, uimiseen ja rantaelämään Cocoa Beachilla, sijaitsee ”Kennedy Space Center” vain 40 kilometriä pohjoiseen. Avaruuskeskus kuuluu NASA:lle ja sieltä laukaistiin Apollo 11 -alus vuonna 1969. Kennedy Space Centerissä on vierailijoille näyttelyitä avaruusmatkailun historiasta, IMAX-elokuvateatteri ja paljon muuta.