Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Orlando

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Orlando sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Orlando miniopas

Autovuokraamo Orlando

Autonvuokraus Orlando

Orlando sijaitsee Floridan osavaltiossa, joka koostuu niemimaalla Yhdysvaltain Kaakkois kulmassa – välillä Atlantin ja Meksikonlahden. Kaupungissa on noin. 200000 – ja on yksi Floridan vilkkain matkailukaupunkeja.

Suurimmat nähtävyydet ovat hieman pois keskustasta. Tämä sisältää Walt Disney World Resort (usein vain nimeltä Disney World). Se on valtava huvipuisto (avattu 1971), joka sisältää 4 eri huvipuistojen: Magic Kingdom, Animal Kingdom, Epcot Center ja Disney-MGM Studios. Disney World sijaitsee 25 km lounaaseen keskustasta Orlando.

Toinen suosituimmista nähtävyyksistä on Sea World (15 km lounaaseen keskustasta), jos voi nähdä näyttäviä esityksiä tappaja valaat, delfiinit ja merileijonat. Myös elokuva-ja tv-pohjainen Universal Orlando Resort (välissä Orlando ja Sea World), jossa monien muiden muassa myös löytää Universal Studios, on mainittava.

Monet Orlandon matkailijat varmasti myös toteuttaa vierailu Cape Canaveral (75 kilometriä itään kaupungin), jossa suurin osa USA avaruusalusten laukaisussa.

Orlando International Airport   Lentokenttä on noin. 11 km kaakkoon Orlandon keskustasta.

Suomi