Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Seattle Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Seattle Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Seattle Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Seattle Lentokenttä
Autonvuokraus Seattle Lentokenttä

Seattle-Tacoma International Airport (SEA), joka tunnetaan myös nimellä Sea-Tac Airport tai Sea-Tac, sijaitsee 19 meripeninkulmaa etelään Seattlessa. Se on avoinna yksi päivä bussikuljetus lentoaseman, Seattlen ja muiden kaupunkien alueella. Autovuokraamot Alamo, Avis Budget, Hertz ja National sijaitsee alueella, jossa matkatavarat hihnat.

Vuonna 2009 31.227.512 matkustajia kävi Seattle Airport. Se on päätukikohta Alaska Airlines ja Horizon Air. Suoria lentoja 20 kansainvälistä kohdetta Kanadassa, Euroopassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Seattle Airport on hyvä valikoima kauppoja, kahviloita, ravintoloita ja baareja. Se on myös langaton internetyhteys, posti, pankki, lasten leikkipaikka, hieronta, erityiset odotushuone niille lemmikkien kanssa ja taidenäyttelyitä. Ei ole hotellin lentoasemalla, lähin on Best Western Airport Executel ja 5 km päässä.