Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Cleveland Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Cleveland Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Cleveland Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Cleveland Lentokenttä
Autonvuokraus Cleveland Lentokenttä – Kuva: © Mr. Zman

Cleveland Hopkins International Airport (CLE) sijaitsee noin 14 km lounaaseen Cleveland ja on suurin lentokenttä Ohion osavaltiossa.Bussit välillä lentoaseman ja Cleveland. Autovuokraamot, jotka ovat läsnä lentoasemalla ovat Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National ja Thrifty. He ovat yhdessä hieman yli terminaalirakennuksen pääsee bussilla.

11.106.194 matkustajia kävi Cleveland Airport vuonna 2008. Se on tärkein keskus Continental Airlines.   Cleveland, lento noin 85 kohteeseen.

Valikoiman kahviloita, ravintoloita, baareja ja kauppoja hyvä Cleveland Airport. Muita palveluja ovat terveyskeskus, kappeli, pankki-ja liike-elämän keskus. Airport Hotel, joka sijaitsee lentokenttäalueella on myös konferenssikeskus.