Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Orlando Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Orlando Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Orlando Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Orlando Lentokenttä
Autonvuokraus Orlando Lentokenttä

Orlando International Airport (MCO) sijaitsee 11 km kaakkoon Orlando vuonna Yhdysvalloissa. Bussit kulkevat välillä Orlando ja lentokentän.Erilaisia vuokra-autot ovat erittäin hyviä. Terminaaliin ja b tarjoaa EZ vuokrata auton, L ja M Autonvuokraus, Avis, Alamo, Budget, Dollar, Enterprise, Thrifty ja National palveluksessa. 15 muut autovuokraamot sijaitsevat aivan lentokentän ja pääsee ilmainen bussikuljetus.

36.385.300 matkustajia kävi Orlando Airport vuonna 2008. Se on tärkein keskus AirTran Airways ja palvelee yhteensä 33 eri lentoyhtiöitä. Orlando, ensisijaisesti matkustaa Yhdysvaltoihin kohteisiin, mutta myös lennot kaupunkeihin kuten LontooseenAmsterdamFrankfurt ja Sao Paulo.

Se on hyvä valikoima kahviloita, baareja, ravintoloita ja myymälöitä Orlando Airport. Muut tilat, langaton internetyhteys, ATM-ja terveydenhuollossa. Hotelli Hyatt Regency Orlando International, joka sijaitsee lentokentällä on liike-ja konferenssikeskus.