Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Seattle

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Seattle sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Seattle miniopas

Autovuokraamo Seattle

Autonvuokraus Seattle

Seattle on suurin kaupunki valtion Washington kuin – toisin kuin Yhdysvaltojen pääomamarkkinat Washington DC (joka sijaitsee itärannikolla) – on Amerikan luoteiskulmassa.Seattle on 573000 asukasta (2005), ja on – sen paikalla vuonon Puget Sound ja Lake Washington – on veden ympäröimä useisiin suuntiin.

Seattlen tunnetuin maamerkki ja korkein rakennus on 184 metriä korkea torni, Space Needle, rakennettu maailmannäyttelyssä vuonna 1962. Päälle torni on pyörivä ravintola, mistä tässä on valtava näkymä kaupunkiin – ja voi myös nähdä 4395 m korkea lumipeitteiselle tulivuori Mt. Rainier, 87 km kaakkoon keskustasta. Välinen etäisyys Seattle Center keskeisellä paikalla ja Space Needle on 1.5 km, ja supernopea monorail (ettspors-polku) lisätään takaisin venytys 90 sekunnin ajan.

Toinen tärkeä nähtävyys Seattlen Pike Place Market, jossa voit ostaa kaikkea tuoretta kalaa käsitöitä, ja jos on yleisöä.

Muuten, Seattle sijaitsee alueella henkeäsalpaavia maisemia, ja on olemassa useita eri toiminnan retkiä lähiympäristössä – mukaan lukien Mt. Rainier, jossa on keskellä yksi valtion Washington suurimmista kansallispuistoista. Muita suosittuja aktiviteetteja Seattlen alueella ovat retkeily ja koskenlasku.

Lentokenttä Seattle-Tacoma International Airport sijaitsee aivan etelään kaupungin itse.

Suomi