Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Los Angeles Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Los Angeles Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Los Angeles Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Los Angeles Lentokenttä

Autonvuokraus Los Angeles Lentokenttä

Los Angeles International Airport (LAX) sijaitsee 24 km lounaaseen Los Angeles, Yhdysvallat . Lentokentältä, metro-ja linja- Los Angeles .Myös suoria busseja muihin kaupunkeihin Etelä-Kaliforniassa. Noin 40 eri autovuokraamo sijaitsee aivan lentokentän 11 Näiden tarjota erityistä palvelua hakemaan ja kuljettaa matkustajia lentoasemalle. Nämä ovat Advantage, Alamo, National Car, Avis, Budget, Dollar, Payless, Enterprise, Hertz, Thrifty ja Fox

Los Angeles Airport kävi 59.542.151 matkustajien vuonna 2009 ja on yksi 7 vilkkain kannalta matkustajamäärän maailmanlaajuisesti. Se on päätukikohta Alaska Airlines, United Airlines ja Horizon Air. Useat lentoyhtiöt lentävät kohdetta ympäri maailmaa. Los Angeles Airport on yhteensä 9 terminaaleissa.

Yli 70 erilaista kahviloita, baareja ja ravintoloita ja 50-outoa myymälää eri puolilla kaikki terminaalit, Los Angeles Airport on paljon tarjottavaa. Muita palveluja ovat langattomat Internet, terveydenhuolto-, pankki-ja liike-elämän keskus. On olemassa useita hotelleja lähellä lentokentälle, kuten Hilton Los Angeles Airport Holiday Inn Los Angeles International Airport.

Suomi