Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Hawaii

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Hawaii sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Hawaii miniopas

Autovuokraamo Hawaii
Autonvuokraus Hawaii

Havaiji on saaristossa sijaitseva pohjoisen Tyynenmeren ja Yhdysvaltojen 50 valtion. Saaristo koostuu 8 suurta saarta ja useita luotoja, jotka yhdessä ovat 1,3 miljoonaa asukasta (2008).

Havaiji on tunnettu siitä, luonnonkaunis lomakohde, kauniit, pitkät hiekkarannat ja kutsuva uinti.

Saaristo on meri trooppinen ilmasto, jossa on yli 20 astetta ympäri vuoden.

Havaiji on kyse. 4.000 km lounaaseen Kalifornian, ja on usein kutsuttu ”Aloha State”. Havaijin tulivuorisaaria, jossa maisema koostuu viisto tasankoja sademetsää, savannia ja arojen kasvillisuutta. Korkein kohta on aktiivinen tulivuori Mauna Kea – sijaitsee 4205 metriä merenpinnan yläpuolella

Pääkaupunki Honolulu saarella Oahu, on Havaijin ainoa kaupunki.Kaupungissa on 376000 asukasta (2008), ja se on taloudellinen ja hallinnollinen keskus Havaijilla.Lentokenttä ja satama Honolulu on tärkeä liikenteen solmukohtien punk Tyynenmeren alueella, ja kaupunki on sekä yliopisto ja useita mielenkiintoisia museoita.

Honolulu International Airport on yksi vilkkaimmista Yhdysvalloissa ja sijaitsee aivan pääkaupungin ulkopuolella.