Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Phoenix

Jos olet aikeissa valita Phoenixin seuraavaksi matkakohteeksesi ja mietit helppoa tapaa kiertää kaikki mielenkiintoiset nähtävyydet, sinun ei tarvitse olla huolissasi. Kaupungissa on monta edullista autonvuokraamoa. Voit myös hyödyntää yritysten online-palveluita vuokrataksesi juuri sinulle sopivan ajoneuvon. 

Phoenix-opas

Autovuokraamo Phoenix
Autonvuokraus Phoenix

Phoenix on Yhdysvalloissa sijaitsevan Arizonan osavaltion pääkaupunki. Kyseessä on osavaltion väkirikkain kaupunki, ja vuonna 2018 siellä asui 1 660 272 ihmistä. Phoenix on väkiluvultaan Yhdysvaltojen viidenneksi suurin kaupunki, ja ainoa yli miljoonan asukkaan osavaltion pääkaupunki. Kaupunki perustettiin vuonna 1867, jolloin se oli osa maatalousyhteisöä. Vuoteen 1881 mennessä Phoenix oli kasvanut niin paljon, että siitä alettiin puhua kaupunkina, ja vuonna 1889 siitä tuli Arizonan alueen pääkaupunki. 

Koska Phoenix sijaitsee Sonoran aavikon koillisrajalla, myös Phoenixissa vallitsee kuuma aavikkomainen ilmasto, jota hillitsevät kaksi jokea ja alueen useat kanavat. Kaupungissa on leudot talvet ja kuumat kesät, ja kohde sijaitsee yhdellä maailman aurinkoisimmista alueista. Kaupungin on mitattu nauttivan vuosittain noin 3 500 tuntia kirkkaassa auringonpaisteesta. Kesäisin tyypillinen keskilämpötila on noin +38 astetta, mutta elomittari voi kohota jopa +43 asteeseen. Kaikkien aikojen lämpöennätys on ollut +50 astetta, joka mitattiin vuonna 1960. 

Phoenixissa on lukuisia näyttämötaiteen keskuksia, museoita sekä taidegallerioita, ja lisäksi läheltä löytyy kansallismonumentti- ja puistoalueita. Aurinkoisen ilmaston ansiosta Phoenix on suosittu turistikohde, jossa on paljon erilaisia nähtävyyksiä. Suosiota selittävät myös hyvät ulkoilma-aktiviteettimahdollisuudet, erityisesti tilaisuus golfin pelaamiseen. Kaupungin kaktusten ja palmujen joukosta löytyy sekä perinteistä että modernia arkkitehtuuria. 

Luontonsa ja ilmastonsa ansiosta kaupungista löytyy joukko mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Näihin lukeutuvat esimerkiksi ”Phoenix Zoo”, luontoalue ”South Mountain Park” sekä Phoenixin kasvitieteellinen puutarha. Lähistöllä ollessasi voitkin piipahtaa ihastelemassa kauniita luontomaisemia ja historiallisia maamerkkejä, joihin kuuluvat esimerkiksi ”Agua Fria National Monument”, ”Painted Desert” sekä Montezuman linna. Löydät siis varmasti kattavan valikoiman sinulle sopivia aktiviteetteja ja vierailukohteita sekä kaupungista että sen ympäristöstä. 

Lähde tutkimusmatkalle vuokra-autollasi

Phoenix tarjoaa paljon hauskoja aktiviteetteja ja vierailtavia nähtävyyksiä. Yksi kaupungin mielenkiintoisista vierailukohteista on ”Camelback Mountain”. Vuori on 825 metriä korkea ja makaavan kamelin muotoinen. Se on loistava paikka ulkoliikunnalle, kuten patikoinnille. Ajomatka Phoenixin lentokentältä (PHX) Camelback Mountainille on noin 19 kilometriä ja kestää noin 20 minuuttia. 

Toinen vierailun arvoinen, uskomaton kohde jonne pääset helposti vuokra-autollasi, on ”Phoenix Art Museum”. Museon juuret ovat vuodelta 1912, jolloin Arizonasta tuli Yhdysvaltain 48. osavaltio. Museo kuitenkin vihittiin käyttöön vasta vuonna 1959. Museossa on laaja kokoelma modernia taidetta useilta suurilta taiteilijoilta, joista esimerkkeinä mainittakoon Picasso, Georgia O’Keeffe ja Henry Moore. Museo sijaitsee 7,7 kilometriä Phoenixin lentokentältä (PHX) ja ajomatka sinne vuokra-autolla kestää noin 10 minuuttia. 

Matkasi aikana pääset nauttimaan Phoenixin mahtavasta yöelämästä. Voit valita suosikkisi kaupungin useista baareista ja ravintoloista. Yksi kokeilemisen arvoisista baareista on North Central Avenuella sijaitseva ”Valley Bar”, joka sijaitsee 6,3 kilometriä lentokentältä. Vuokra-autolla autolla matka taittuu noin 11 minuutissa. Muista kuitenkin, ettet aja alkoholin vaikutuksen alaisena. 

Lentokentät

Phoenixissa on useita lentokenttiä, joista vilkkain on Phoenix Sky Harbour International Airport (PHX). Asemalta on lentoyhteydet useisiin maansisäisiin sekä kansainvälisiin kohteisiin. Joitakin suosituimpia lentokohteita ovat Lontoo, Rooma, Valencia ja Venetsia. 

Muita Phoenixissa sijaitsevia lentokenttiä ovat esimerkiksi Phoenix Deer Valley Airport (DVT), Phoenix Goodyear Airport (GYR) sekä Sundance Discount Airport. Kaikilta lentokentiltä löytyy laaja valikoima autovuokraamoita. Tunnetuimpia palveluntarjoajia ovat muun muassa Dollar, Enterprise, Fox, Hertz, Budget ja Avis. 

Ennen autovuokraamon valitsemista on suositeltavaa lukea läpi vuokraamon käyttöehdot, jotta olet perillä yrityksen menettelytavoista. Tällä tavoin vältät ylimääräiset harmit sekä käyttöehtojen rikkomisesta aiheutuvat turhat kulut. 

Liikenne

Phoenixissa on hyvä tieverkosto, jonka tiet ovat mainiossa kunnossa. Kuten muissakin kaupungeissa, myös Phoenixissa nopeusrajoitukset vaihtelevat teittäin. Moottoriteillä nopeusrajoitus on 55 mph eli noin 88 km/h, asuinalueilla ja pienemmillä teillä 25 mph eli 40 noin km/h ja kujilla 15 mph eli noin 24 km/h. Kaupungissa ajaminen on helppoa, kun noudatat nopeusrajoituksia ja muistat, että nopeudet ilmoitetaan maileina tunnissa. 

Nauttiaksesi kaupungissa ajamisesta sinun kannattaa kuitenkin välttää liikkumista ruuhka-aikana, joka kestää aamuisin noin klo 7.00–9.00 ja iltaisin klo 17.00–18.00. Kaupungista löytyy erilaisia pysäköintimahdollisuuksia, kuten parkkipaikkoja, autotalleja, pysäköintipalveluita sekä pysäköintiin soveltuvia tienvarsia.