Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Phoenix

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Phoenix sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Phoenix miniopas

Autovuokraamo Phoenix

Autonvuokraus Phoenix

Phoenix on pääkaupunki – ja suurin kaupunki – on valtion Arizona, joka sijaitsee Lounais osa USA – on rajoituksia myös vastaan Meksikossa .Asukasluku on noin. 1,4 miljoonaa – mutta se on arvioitu ja lähiöissä, se nousee 4,3 miljoonaan. Phoenix sijaitsee alueella aavikkoilmasto, ja on lämpimin ja kuivin suuri kaupunki Yhdysvalloissa.

Kaupungissa on useita mielenkiintoisia museoita – monet heistä perustuvat alkuperäisiin intialaisen kulttuurin tässä osassa Amerikkaa. Täällä varsinkin Heard Museum on nimetty, mutta myös Pueblo Grande museo-ja kulttuurikeskus Park – johon kuuluu kaksi aluetta, joiden rauniot antiikin Intian siirtokuntien – on hyvin käynyt nähtävyys (kansallisten American Registry of Historic Places).

Muiden nähtävyydet Phoenix, jotkut huomautti erityisesti. Tämä sisältää Tiede ja Arizonan Science Center, Huvipuisto Castle N ’Coasters ja kaunis ympäröivä alue kaupungin korkein huippu – Squaw Peak Recreation Park.

Phoenix Sky Harbor International Airport sijaitsee 5 km itään keskustasta.

Suomi