Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Palm Beach Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Palm Beach Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Palm Beach Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Palm Beach Lentokenttä
Autonvuokraus Palm Beach Lentokenttä

Palm Beach International Airport (PBI) on 5,5 kilometriä länteen Palm Beach. Bussit välillä lentoaseman ja Palm Beach sekä bussien kulkevan Palm Beach rautatieasemalle, jossa muun muassa voi mennä Miami. Autovuokraamot edustettuina lentoasemalla on EZ vuokrata auton, L ja M Autonvuokraus, Avis, Alamo, Budget, Dollar, Enterprise, Thrifty ja National.

Vuonna 2009 5.994.606 matkustajaa vieraili Palm Beach Airport. Lisäksi uilke kohteita Kanada palvelee lentoaseman seuraavat kansainvälisiin kohteisiin: Lontoo,DublinGlasgowAmsterdam ja Frankfurt.

Useimmat kaupat, ravintolat, kahvilat ja baarit ovat 2 kerros terminaaliin. Muita palveluja ovat ATM, vakuutusyhtiöiden, yritysten ja konferenssikeskus. Hilton Palm Beach Airport, Crowne Plaza West Palm Beach ja Holiday Inn Airport Hotel & Conference Centre ovat kaikki lähellä lentokentälle.