Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Milwaukee Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Milwaukee Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Milwaukee Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Milwaukee Lentokenttä
Autonvuokraus Milwaukee Lentokenttä – Kuva: © Shawn Fynn

(Milwaukee) General Mitchell International (MKE) sijaitsee 8 km etelään Milwaukee vuonna Yhdysvalloissa. On hyvä bussiyhteys välillä lentoaseman ja Milwaukee.Autovuokraamot lentoasemalla sijaitsevien ovat Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National ja Thrifty.

7.956.968 matkustajaa vieraili Milwaukee Airport vuonna 2008.  Milwaukee Airport on tarjolla yhteensä 11 eri lentoyhtiöiden lentävät noin 40 eri kohteeseen Yhdysvalloissa. Lentoasema on saanut nimensä kenraali Billy Mitchell katsotaan usein US Air Force sankari, on erittäin tärkeä sotilaallisiin operaatioihin.

Milwaukee Airport on hyvä valikoima baareja, kahviloita ja ravintoloita. Sillä on useita kauppoja, kuten Harley Davidson kauppa ja yksi käytetyt kirjat. Muita palveluja ovat pankki, posti, business center, perhe / vauvan huoneen ja leikkipaikka lapsille. Ei ole hotellin lentoasemalla, lähin on Clarion Hotel Airport.