Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Lafayette Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lafayette Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lafayette Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Lafayette Lentokenttä

Autonvuokraus Lafayette Lentokenttä – Kuva: © Patriarca12

Lafayette Regional Airport (LFT) on 4 km kaakkoon Lafayette ja Yhdysvalloissa . Ei ole mitään julkista liikennettä palvelevat lentokentälle.Autovuokraamot edustettuina lentoasemalla ovat Alamo, National, Avis, Budget, yritys-ja Hertz

Vuonna 2009 419734 matkustajaa vieraili Lafayette Airport. Lafayette, lento Houston, Dallas / Fort Worth, Memphis ja Atlanta. Lentoasema avattiin vuonna 1940 ja oli aktiivisesti käyttää sotilaallisiin tarkoituksiin alle 2 World War II.

Lafayette Airport on baari / ravintola, mutta ei ostoksia. Muita palveluja ovat langattomat Internet-ja liike-elämän keskus. Ei ole hotelleja lentoasemalla.

Suomi