Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Cedar Rapids

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Cedar Rapids sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Cedar Rapids miniopas

Autovuokraamo Cedar Rapids
Autonvuokraus Cedar Rapids Lentokenttä – Kuva: © Iowahwyman

Cedar Rapids sijaitsee itäosassa Yhdysvalloissa, erityisesti läänin Linn County – tila Iowa.Kaupungissa on noin 130000 asukasta (2008), ja se on tärkeä rautateiden risteyksessä.

Cedar Rapids on perustettu vuonna 1849, ja kokenut suuria maahanmuuton tsekit vuonna 1852. Kaupunki on edelleen merkitty tšekkiläisen kulttuurin ja museo ”Itävallan kansallisen ja Slovakian Museum & Kirjasto on merkittävä matkailukohde.

Kaupunki sijaitsee joen Cedar-joen 32 km pohjoiseen Iowa City. Joki on pieni saari Mays Islanti – jos kaupungin majesteettinen raatihuone, oikeustalo ja vankila sijaitsee.

Muut matkailukohteet kaupungin ”Cedar Rapids Museum of Art – perustettiin vuonna 1905, se on laaja kokoelma Grant Wood, joka oli kotoisin kaupungista. Myös ”Afican American Museum of Iowa on vierailun arvoinen – jossa voit oppia Afrikkalainen Amerikan perintöä ja kulttuuria valokuvanäyttelyn ja esineitä.

On myös hyvä ostoksia keskustassa, samoin kuin ravintolat ja yöelämän. Kaupungissa on myös luistelu ”jäähalli”, puistoja ja viheralueita ja golfkentistä alalla.

Kaupungin lentokenttä –   Eastern Iowa Airport, joka sijaitsee 10 kilometriä etelään keskustasta.