Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Minneapolis

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Minneapolis sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Minneapolis miniopas

Autovuokraamo Minneapolis

Autonvuokraus Minneapolis

Minneapolis on suurin kaupunki valtion Minnesotassa Yhdysvalloissa , ja sillä on 388000 asukasta (2008).Kaupunki sijaitsee Mississippi-joen, on taloudellinen,  kaupallinen ja teollinen keskus.Minneapolis on myös tärkeä liikenteen solmukohta.

15 km itään Minneapolis on osavaltion pääkaupunki St. Paul. Molemmat kaupungit ovat viime vuosina kasvanut vierekkäisiä pääkaupunkiseudulla ja on nimeltään ”Twin Cities” – Twin Cities. Tämä pääkaupunkiseudulla on noin 3,5 miljoonaa asukasta (2008).

Minneapolis tunnetaan monissa järvissä, kuten Järvi Minnetonka – joka on suosittu virkistysalue.

Kaupungissa on useita kulttuurikohteita, kuten Weisman Art Museum, eri taidemuseoiden ja arkkitehtoninen maamerkki. Myös Walker Art Center on näkemisen arvoinen, joka on myös upea ulkouima-veistospuisto kanssa 40 pysyvää taideteoksia. Lähellä on myös kaunis Basilica of Saint Mary – Amerikan ensimmäinen basilika vuonna 1926.

Minneapolis on hyvä ostos mahdollisuudet, ja ”Mall of America on maan suurin ostoskeskus, jossa on yli 500 kauppoja ja ravintoloita. Keskuksessa on myös sisätiloissa huvipuisto.

Kaksi suurta moottoritiet yhdistävät Minneapolis muun maan – Interstate 94, joka kulkee itä-länsi ja Interstate 35, joka kulkee pohjois-etelä.

Kaupungin lentokenttä –   Minneapolis – Saint Paul International Airport – sijaitsee 21 km etelään keskustasta.

Suomi