Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Louisville

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Louisville sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Louisville miniopas

Autovuokraamo Louisville

Autonvuokraus Louisville

Louisville on suurin kaupunki valtion Kentucky Yhdysvallat , ja on 714000 asukasta (2008).Kaupunki sijaitsee maakunnassa Jefferson County Ohio – joka muodostaa rajan Indianan osavaltiossa.

Louisville on perustettu vuonna 1778, ja sen arkkitehtuuri on ominaista pilvenpiirtäjiä ja korkeita rakennuksia, mutta löydät myös monia viktoriaaninen rakennuksia ja taloja historiallisella alueella.

Kaupunki on tunnettu sen vuotuinen hevoskilpailujen Kentucky Derby, joka pidettiin toukokuussa aikana Kentucky Derby Festival.

Muita suosittuja matkailukohteita Louisville kuuluu: Frazier International History Museum – museoon, jossa voit kokea historiallisia tapahtumia, Muhammad Ali Center – museo ja kulttuurikeskus, joka juhlii kuuluisa nyrkkeilijä ja Louisville Science Center – Science Museum vuorovaikutteisia näyttelyitä ja IMAX elokuvateatteri.

Kaupungissa on myös paljon puistoja ja eläintarha.

Lähin lentokenttä on Louisville International Airport, joka sijaitsee 12 km etelään keskustasta.

Suomi