Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Jacksonville

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Jacksonville sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Jacksonville miniopas

Autovuokraamo Jacksonville
Autonvuokraus Jacksonville

Jacksonville on suurin kaupunki Floridan osavaltiossa, ja on tärkein paikka läänin Duval County. Itse kaupungissa on noin 850000 asukasta, ja se on arvioitu pääkaupunkiseudun väestö kasvaa 1,3 miljoonaan.

Jacksonville sijaitsee St. Johns River, joka tyhjentää osaksi Atlantin. Kaupungissa on suuri matkailun noin 13 miljoonaa kävijää vuosittain. Jacksonville on kulttuurinen keskus alueen taidegallerioiden, museoiden, teattereiden, eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha. Lisäksi on hyvä ostos ja monipuolinen yöelämä.

Jotkut suosituimmista nähtävyyksistä Jacksonville ovat Museum of Contemporary Art (Moca) – Kaupungin Nykytaiteen museo ja Museum of Science and History – luonnontieteellinen museo interaktiivisia näyttelyitä ja Planetaario.

Maamerkki kaupungin ”Ystävyys Fountain, joka sijaitsee St. Johns River Park. Suuri suihkulähde rakennettiin vuonna 1965 ja markkinoida itseään niin kuin ”maailman korkein ja suurin.

28 km itään Jacksonville on Jacksonville Beach (Atlantin rannikolla). On kilometriä hiekkarantoja, ihania rantoja, vesipuisto ja huvipuisto.

Jacksonville International Airport sijaitsee 27 kilometriä keskustasta pohjoiseen.