Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Honolulu

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Honolulu sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Honolulu miniopas

Autovuokraamo Honolulu
Autonvuokraus Honolulu

Honolulu on pääkaupunki ja suurin kaupunki valtion (ja saaria) Havaiji – sijaitsevat Tyynellämerellä. Kaupunki sijaitsee Kaakkois rannikolle Oahu-saaren, joka   on yksi tiheimmin asutuista saarista Havaijilla.Honolulu on 376000 asukasta (2008), ja on tärkeä satamakaupunki.

Kaupunki on myös Center For The Arts, historiaan ja kulttuuriin – useita museoita ja gallerioita. Vain kuninkaanlinnan Yhdysvalloissa – Iolani Palace 1871 – sijaitsee Honolulu, ja se on avoin yleisölle.

Yksi kaupungin maamerkeistä on Aloha Tower – 56 metriä korkea majakka goottilainen tyyli 1926, seisoo telakalla.

Honolulu tunnetaan myös suositun matkailualueen Waikiki – kuuluisat hiekkarannat, ylelliset hotellit, ostoskeskukset, eläintarha, akvaario ja puistoja. Waikiki sijaitsee 5 km kaakkoon keskustasta.

Muita suosittuja matkailukohteita Honolulu, Nykytaiteen museo – näyttely nykytaiteen Hawaii Valtion taidemuseo – näyttely perinteisen taiteen Havaijilta ja Bishop Museum – luonnon ja kulttuurihistorian museo, näyttelyitä esineitä, asiakirjoja ja valokuvia Havaijilla.

Honolulu on kaupungin Chinatown, joka on merkittävä matkailukohde ja sen värikäs toreilla päivisin ja ravintoloita ja yöelämän iltaisin.

Honolulu International Airport sijaitsee 10 km luoteeseen kaupungin keskustasta.