Autovuokraamo Meksiko

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Meksiko

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Meksiko sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Meksiko miniopas

Meksiko
Autonvuokraus Meksiko

Meksiko, joka on noin. 111 miljoonaa asukasta, on eteläisin maa Pohjois-Amerikassa. Pohjoisessa se rajautuuYhdysvaltoihin – ja etelässä Keski-Amerikan valtioiden, Guatemala ja Belize.Muuten, Meksiko on pitkä rantaviiva Tyynellä valtamerellä länteen ja Meksikonlahden itään. Maan virallinen kieli on espanja, mutta se on myös puhuttu useita vähemmistökieliä.

Meksiko on valtava alue – lähes 2 miljoonaa km2. Näin ollen useita ilmasto tyypit edustettuina. Pohjoisessa löydämme näin aavikkoilmasto, kun taas etelässä on laajoja alueita sademetsää trooppisessa ilmastossa. Muuten rannikkoalueilla sekä itään että länteen ja sitten runtelema voimakkaat hirmumyrskyt.

Osat Meksiko on vuori – jos korkein huippu, Pico de Orizala on noin. 5700 m. Myös monet merkittävät joet maassa – jossa pisin, joka virtaa Meksikonlahdella rajan Meksiko ja Yhdysvallat. Vuonna Yhdysvalloissa nimeltään Rio Grande, kun meksikolaiset puhelun Rio Bravo.

Maan pääkaupunki, Meksiko City, on – jossa asuu noin 20 miljoonaa – yksi maailman suurimmista kaupungeista.Myös kymmeniä muita kaupunkeja Meksikossa yli 1 miljoonaa asukasta. Suurin näistä on Guadalarja (4,4 miljoonaa asukasta), Monterrey (väkiluku 4000000) ja Puebla (2,7 miljoonaa asukasta).

Meksikon suurin lentokenttä – Benito Juarez International Airport – sijaitsee hieman pohjoiseen Meksiko City.Toinen lentokenttä Paljon liikennettä on Hermanos Serdán lentokentälle, aivan Puebla.

Halpavuokraauto.fi tarjoavat autonvuokraus kaikkialla Meksikossa, myös suosittuihin lomakohteisiin kuten Cancun jaVillahermosa. Valitse matkakohde hakukone edellä luettelon käytettävissä olevista vuokra-autoja.