Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus San Antonio

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot San Antonio sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

San Antonio miniopas

Autovuokraamo San Antonio
Autonvuokraus San Antonio

San Antonio sijaitsee eteläosassa Yhdysvalloissa ja on – ja sen 1,3 miljoonaa asukasta – toiseksi suurin kaupunki Texasin osavaltiossa.Se on usein pidetty Texas ”kulttuurinen keskus.

Suurin vetovoima San Antonio, Riverwalk – erityinen aika tieverkostoa pitkin San Antonio Joki on myös useita suosittuja baareja, ravintoloita ja kauppoja. Pitkin River Walk myös monia kaupungin muita nähtävyyksiä – mukaan lukien Arneson River Teatteri, San Antonio Museum of Art ja 123-metrinen torni Life Building. Kaupungissa on myös monia muita museoita ja kulttuurilaitoksia.

Muuten kaksi suurta huvipuistoalan mainittu. At Sea World San Antonio (joka on osa Yhdysvaltain ketjun Sea World), voidaan esim. kokemus miekkavalas, delfiini ja merileijonat – vaikka Six Flags Fiesta (jako maailman suurin huvipuisto ketju) voi yrittää liikkua maailman korkein vuoristorata.

Lentokenttä San Antonio International Airport on noin. 12 km keskustasta pohjoiseen.