Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus San Francisco Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot San Francisco Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

San Francisco Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo San Francisco Lentokenttä
Autonvuokraus San Francisco Lentokenttä

On peräti 17 eri autovuokraamo, joka sijaitsee lähellä matkatavaroiden vyöt terminaali 1 ja 2 Niistä edustamat yhtiöt ovat Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Fox Renat Car, Hertz, National ja Thrifty.

37.405.467 vieraili San Francisco Airport vuonna 2008, joten se on yksi 25 suurimmasta lentoasemasta maailman. On päämaja United Airlines ja Virgin America.Lentokentällä on neljä terminaalia, joista yksi on kansainvälinen kohteisiin. San Francisco, matka kaupunkiin Euroopassa, Aasiassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Kanadassa.

Baareja, kahviloita, ravintoloita ja kaupat ovat hyvin kaikissa terminaaleissa. Muita palveluja ovat langattomat Internet, ATM, Lääkäripalvelut, hiukset, suihkuissa, liike-ja konferenssikeskus ja akvaario. On olemassa useita hotelleja lähellä lentokentälle, kuten Holiday Inn San Francisco Airport North.