Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Sanford Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sanford Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sanford Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Sanford Lentokenttä

Autonvuokraus Sanford Lentokenttä

Orlando Sanford International Airport (SFB) sijaitsee kaupungin Sanford ja noin 30 km luoteeseen Orlando .Lentoasema ei pidä sekoittaa Orlando International Airport tai Sanford Regional Airport. Taksi on paras vaihtoehto matkustaa Sandford. Autovuokraamot, että lentokentällä on Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National ja Thrifty.

1.702.412 matkustajaa vieraili Sanford Lentokenttä vuonna 2009, noin 455000 näistä sovelletaan kansainvälisiin kohteisiin.Icelandair ovat palvelevien lentoasemien ja lentää useisiin Euroopan kaupungeissa välilasku Islannissa. 3 eri lentoyhtiöt lentävät suoraan eri kohteisiin Englannissa .

Sanford Lentokenttä on yksi useita ravintoloita ja baareja. Se on velvollisuus ja muutamia muita kauppoja. Ei ole hotelleja lentoasemalla.

Suomi