Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus New York JFK Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot New York JFK Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

New York JFK Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo New York JFK Lentokenttä
Autonvuokraus New York JFK Lentokenttä

John F. Kennedyn kansainväliselle lentokentälle (JFK) sijaitsee 24 kilometriä kaakkoon Manhattanilla New Yorkissa. Paras tapa matkustaa New Yorkin ja lentokenttä on Airport Express. Autovuokraamot ovat läsnä lentoasemalla ovat Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz ja National.

47.807.816 matkustajaa New Yorkin JFK: n lentokentällä vuonna 2008, joten se on yksi 15 maailman suurin mitattuna matkustajamäärän. Se on lentokenttäYhdysvalloissa eniten kansainvälisiä matkustajia.Noin 100 lentoyhtiötä 50 eri maassa toimiva lentokenttä, ja se on päätukikohta American Airlines, Delta Air Lines, JetBlue Airways ja Polar Air Cargo. 5 suosituinta kansainvälisiin kohteisiin ovat LontooPariisiFrankfurt, Santo Domingo ja Rooma. New York JFK Airport koostuu 8 terminaalien rautateitse.

Se on hyvä valikoima kahviloita, baareja, ravintoloita ja kauppoja kaikissa terminaaleissa. Duty Free löytyy Terminaali 1, 2, 3, 4, 7, 8 ja 9 Muita palveluja ovat langattomat Internet, kappeli, lääkäriasema, vauvan huonetta, pankkiautomaatti, posti-ja konferenssikeskus. Ramada Plaza Hotel sijaitsee lentokentän ja siellä on useita hotelleja lähellä.