Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Baltimore Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Baltimore Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Baltimore Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Baltimore Lentokenttä
Autonvuokraus Baltimore Lentokenttä – Kuva: © JGHowes

Baltimore / Washington International Thurgood Marshall Airport (BWI) sijaitsee 16 km etelään Baltimore ja 48 kilometriä koilliseen Washington. BWI Marshall rautatieasema sijaitsee noin 1.5 km päässä rautatieasemalta. Muuten on hyvät bussiyhteydet sekä Baltimore ja Washington. Autovuokraamot edustettuina lentoasemalla ovat Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National ja Thrifty. Ne ovat 10 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä ja ilmainen bussikuljetus vie sinut sinne.

20490000 matkustajia kävi BWI Airport vuonna 2008, jolloin se 24. suurin Yhdysvalloissa . Se on tärkein keskus AirTran Airways ja myös 13 muuta lentoyhtiötä palvelee lentoasemalla.Baltimore, pääasiassa matka muihin kohteisiin Yhdysvalloissa.

Valikoima syöminen ja juominen paikat ovat hyviä Baltimore lentoasemalla vuonna 2008 oli ehdolla tervein lentokentälle Yhdysvalloissa Health Magazine.Ostosmahdollisuudet ovat hyvät, ja Baltimore Airport on langaton internetyhteys, business center, lasten leikkipaikka, pankkiautomaatit ja posteissa. Four Points by Sheraton Hotel sijaitsee lentokentällä. Vierailijat voivat myös nauttia suurta taidetta esillä lentoasemalla.