Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sacramento

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sacramento sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sacramento miniopas

Autovuokraamo Sacramento
Autonvuokraus Sacramento

Sacramento on pääkaupunki Yhdysvaltain valtion Kalifornian Yhdysvalloissa. Kaupunki sijaitsee Central Valley, ja asukasluku on noin.460000 (2007) – mutta se on arvioitu koko pääkaupunkiseudun, luku nousee noin 1,4 milj.

Sacramento on perustettu vuonna 1848, kun kulta oli löydetty alueella. Silloin kaupunki oli pitkään keskus ns kultakuume ”Kaliforniassa.

Suosituin nähtävyys on vanha kaupunki, Old Sacramento, jossa suurin osa kaduista on päällystetty mukulakivillä, ja 53 säilynyt historiallisia rakennuksia 1860-luvulta ovat yhtenäinen arkkitehtoninen ympäristö. Voit myös rakasti höyry lautalla Sacramento River.

Muuten on olemassa useita museoita ja kulttuurilaitoksia Sacramento. Tunnetuin – ja suosituimmista – on suuri Sacramento Convention Center, joka sisältää pitää Crocker taidemuseo ja teatteri 2500 paikkaa.

Lentokenttä sijaitsee Sacramento International Airport sijaitsee 16 km luoteeseen kaupungin keskustasta.