Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Baltimore

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Baltimore sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Baltimore miniopas

Autovuokraamo Baltimore

Autonvuokraus Baltimore

Baltimore on yksi Yhdysvaltojen tärkeimmistä satamakaupungeissa, joka sijaitsee Koillis sen maan Atlantin rannikolla. Baltimore on suurin kaupunki valtion Marylandin – ja 640000 asukkaan kaupungin keskustassa. Pääkaupunkiseutu on noin 2,7 miljoonaa asukasta.

Baltimore on paljon nähtävää ja nähtävyyksiä, ja ”Inner Harbour” keskellä on suosituin sivusto kaupungin. Täältä löydät ”Satama Place & Gallery – kaupungin johtava ostosalue ravintoloita, yöelämää ja viihdettä.

Muita kaupungin nähtävyyksiä ovat Baltimore tuomiokirkko 1800, Fort McHenry – linnoituksen vuonna 1776, Baltimore Museum of Art – myös teosten Matisse, Picasso ja Van Gogh, Maryland Science Center – tiedekeskuksessa vuorovaikutteisia näyttelyitä ja planetaario, eläintarha Maryland Zoo ja kaupungin suuri akvaario delfiinien osoittaa.

Näköalatasanne ”Top Of The World” on myös yksi viehättävimmistä kohteista. Tämä on 27. kerroksessa World Trade Center, ja täältä yksi on 360 asteen panoraama näkymä kaupunkiin.

Lähin lentokenttä on Baltimore / Washington International Thurgood Marshall Airport sijaitsee 12.6 km etelään keskustasta.

Suomi