Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Jacksonville Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Jacksonville Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Jacksonville Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Jacksonville Lentokenttä

Autonvuokraus Jacksonville Lentokenttä

Jacksonville International Airport (JAX) sijaitsee 24 km pohjoiseen Jacksonville .Bussit lentokentältä Jacksonville ja muissa kaupungeissa Floridassa.Autovuokraamot Alamo, National Car, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz ja Thrifty sijaitsee alueella, jossa matkatavarat hihnat.

Vuonna 2009 5.605.934 matkustajaa vieraili Jacksonville Airport. Lentoasema palvelee yhdeksässä eri lentoyhtiöiden ja voi matkustaa suoraan 24 eri kohteisiin Yhdysvalloissa . Se on sekä siviili-ja sotilaallinen lentokenttä.

Jacksonville Airport on hyvä valikoima kauppoja ja syöminen juominen paikkoja. Muita palveluja ovat langattomat Internet, kylpylä, pankkiautomaatit, kappeli ja liike-elämän keskus. Clarion Airport Hotel & Conference Center sijaitsee lentokentällä on suuri konferenssi.

Suomi