Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Washington Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Washington Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Washington Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Washington Lentokenttä
Autonvuokraus Washington Lentokenttä

Washington Dulles International Airport (IAD) sijaitsee 42 km länteen Washington, Dullesin kaupungissa Virginian osavaltiossa.Se on yksi monista lentokenttien lähellä Washington ja kuka on eniten kansainvälisiä kohteisiin. Bussi Lähtöajat välillä lentoaseman ja Washington ovat yleisiä. Autovuokraamot ovat läsnä lentoasemalla ovat Alamo, Avis Budget, Hertz, Enterprise, ja National Trifty.

Vuonna 2008 23,4 miljoonaa matkustajaa vieraili Washington Dulles Airport. Lentokenttä päämaja United Airlines. Se palvelee noin 80 kotimaista ja 40 kansainväliseen kohteeseen.

Kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja baareja hyvä Washington Dulles Airport. Muita palveluja ovat hieronta, manikyyrit, langaton internetyhteys, pankki, kappeli ja liikekeskus. Washington Dulles Airport Marriott sijaitsee lentokentän ja on suuri konferenssikeskus.