Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Flagstaff

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Flagstaff sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Flagstaff miniopas

Autovuokraamo Flagstaff

Autonvuokraus Flagstaff

Flagstaff sijaitsee Lounais Yhdysvallat , on kaupunki Arizonan osavaltiossa, jossa 60200 asukasta (2008).Kaupunki on myös pääkonttori läänin Coconino County.Flagstaff sijaitsee 2121 metriä merenpinnan yläpuolella, ja korkein huippu alueella on Humphreys Peak – sijaitsee 17.7 km kaupungista pohjoiseen – ja toimenpiteet 3852 m.

Matkailijat käyttävät usein Flagstaff pohjana käydessään Grand Canyon, yksi Amerikan suurimmista nähtävyyksistä. Grand Canyon on 140 km pohjoiseen Flagstaff – noin. 2 tuntia runtime, ja Grand Canyon National Park on myös listattu UNESCOn maailmanperintöluetteloon.

Flagstaff on myös maailmanlaajuisesti tunnettu Lowell Observatory – kun tähtitieteilijät löysivät planeetan Pluto vuonna 1930. Observatorio on avoinna yleisölle.

Muita nähtävyyksiä kaupungin ”museo Pohjois Arizona” – suosittu luonnonhistoriallinen museo sekä ”Arboretum että Flagstaff” – kasvitieteellinen puutarha on kaunis kokoelma puita ja pensaita.

Flagstaff on suurin kaupunki pitkin Interstate 40 (joka kulkee pitkin Kalifornian ja New Meksiko), ja se on myös osa kuuluisasta ja historiallisesta venyttää ”Route 66”.

Kaupungissa on pieni lentokenttä – Flagstaff Pulliam Airport – mikä on 6 kilometriä etelään keskustasta.

Suurin lentokenttä Arizonan Phoenix Sky Harbor International Airport , joka sijaitsee 238 km etelään Flagstaff ulkopuolella kaupungin Phoenix.

Suomi