Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Fort Myers Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Fort Myers Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Fort Myers Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Fort Myers Lentokenttä
Autonvuokraus Fort Myers Lentokenttä – Kuva: © Lee Country Port Authority

Southwest Florida International Airport (RSW) sijaitsee 16 km kaakkoon Fort Myers. Bussit jotka kulkevat lentokentän ja Fort Myers, mutta lähtöjä ei kovin usein niin, että taksi voi olla hyvä vaihtoehto. Autovuokraamot saatavilla lentoasemalla ovat Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National ja Thrifty. Ne sijaitsevat perus tasolla parkkipaikalla

Vuonna 2008 7.603.845 matkustajat lentoasemalla. From Fort Myers Lentokenttä voi lentää 30 eri kohteisiin, useimmiten Yhdysvalloissa. Lentokenttä on remontissa.

Fort Myers Lentokenttä on hyvä valikoima baareja, kahviloita, ravintoloita ja kauppoja. Useat kaupat myyvät vapaa-ajan tavaroiden ja paikallisia tuotteita. Muita palveluja ovat langattomat Internet-liiketoiminnan keskus ja ATM. Ei ole hotellin lentoasemalla.