Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Houston Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Houston Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Houston Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Houston Lentokenttä

Autonvuokraus Houston Lentokenttä

George Bush Intercontinental Airport (IAH) on 37 kilometriä pohjoiseen Houston on Yhdysvaltain . On olemassa myös muita, pienempiä lentokentän lähellä Houston nimeltä William P Hobby.Bussit välillä lentoaseman ja Houston. Autovuokraamot ovat edustettuina Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National ja Thrifty.

Vuonna 2008 43.176.478 matkustajat lentoasemalla joten se on yksi 20 suurimmasta lentoasemasta maailman mitattuna matkustajamäärän. 17 eri lentoyhtiöiden palvelee lentoaseman ja sen tärkein keskus Continental Airlines. Houston Airport on 5 terminaalia, kaikki kansainvälisiin kohteisiin kulkee terminaalin D tai E. On junien terminaalit.

Se on hyvä valikoima kauppoja Houston Airport, Duty Free on terminaali D. Muuten on olemassa monia erilaisia ravintoloita ja baareja. Muita palveluja ovat pankkiautomaatteja, posti, langaton internetyhteys ja kappeli. On yrityskeskus Houston Airport Marriott sijaitsee Terminaali B ja C. On olemassa useita muita hotelleja lähellä lentokenttää, kuten Best Western Intercontinental Airport Inn.

Suomi