Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Austin Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Austin Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Austin Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Austin Lentokenttä

Autonvuokraus Austin Lentokenttä – Kuva: © Larry D. Moore

Austin-Bergstrom International Airport (AUS) sijaitsee 8 kilometriä kaakkoon Austin .Lentokenttäkuljetus kulkee lentoaseman ja Austin. Autovuokraamot ACE Autonvuokraus Austin, Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Fox, Hertz, National ja Thrifty tarjoaa kaikki palvelut ja se sijaitsee alueella matkatavaroiden vyöt.

8.220.898 matkustajaa vieraili Austin Airport vuonna 2009. 10 eri Yhdysvaltain liikennöivien lentoyhtiöiden lentokentältä, ja useimmat kohteet ovat kansallisia. Uusi terminaali Halpalentoyhtiöiden on suunnitteilla.

Valikoima kauppoja, jotka on kerätty markkinoilla Terminaalin on hyvä, on myös valikoima baareja, kahviloita ja ravintoloita. Muita palveluja ovat langattomat Internet-liiketoiminnan keskus ja ATM. Lentokentällä on hotelli, Hilton Austin Airport.

Suomi