Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Topeka

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Topeka sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Topeka miniopas

Autovuokraamo Topeka
Autonvuokraus Topeka

Topeka sijaitsee luoteisosassa USA – ja on pääoman valtion of Kansas.Kaupunki, perustettu vuonna 1854, on noin 125000 asukasta – mutta kääntyvät lähiöissä yhä asuu lähes täsmälleen 100,000.

Suurin houkutin Topeka on jälleenrakentaminen prærieby ympäristön 1800-luvun lopulla – Vanha Prairie kaupungissa että Meads Ward – Pohjois ulkopuolella kaupungin keskustassa.

Muuten kaupunki on tunnettu sen monia puistoja. Niistä suurin, Gage Park, myös taloa useita erityisen kiinnostavia. Tässä esimerkki Topeka eläintarha, Reinisch Rose Garden ja tunnettu ulkoilmateatteri Helen Hicken Center for Performing Arts. Suosittu nähtävyys on lasten värikäs pienoiskoossa juna, joka on kiinteä reitti puistossa.

Yksi viehätys täysin eri tyyppi Heartland Park, jossa on raitoja vetää, lian ja road racing.

Monet matkailijat Topeka myös lisää vierailu kuuluisan ilmailumuseo Combat Air Museum at entinen sotilaslentokenttä Forbes Field 10 km etelään keskustasta.Lentoasema on nyt kansalaisyhteiskunnan osa, mutta tällä hetkellä ei ole kiinteitä reittejä. Lähin lentokenttä on normaali Kansas City International Airport, joka sijaitsee noin. 115 km luoteeseen Topeka.