Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Tampa

Jos suunnittelet seuraavaa lomaasi Yhdysvaltoihin Tampan kaupunkiin ja haluat vuokrata auton liikkumista helpottaaksesi, ei sinun tarvitse huolehtia. Löydät autonvuokrauspalvelut helposti! Tampassa autonvuokraamoita on sekä lentoasemalla että sen läheisyydessä. Voit myös vuokrata haluamasi ajoneuvon autonvuokrauspalvelun verkkosivustolta. 

Tampa-opas

Autovuokraamo Tampa
Autonvuokraus Tampa

Tampa on Hillsborough Countyn piirikunnan kehto Floridassa lähellä Meksikonlahtea. Kaupunki sijaitsee Floridan länsirannikolla, ja se on Tampa Bayn alueen suurin kaupunki. Floridassa Tampa on kolmanneksi suurin Jacksonvillen ja Miamin jälkeen. Floridan osavaltiossa Tampa Bay -lahden satama on suurin, ja se on lähellä keskustan kanava-aluetta. Nykyään Tampa on myös Tampa Bay Area -nimisen metropolialueen jäsen. 

Kaupungin asukasluku oli noin 393 000 vuonna 2018, mikä tekee siitä yhden Floridan väkirikkaimmista kaupungeista. Tampan kokonaispinta-ala on 453,9 neliökilometriä, johon sisältyy 293,7 neliökilometriä maata ja 160,1 neliökilometriä vettä. Kaupungissa on kostea ilmasto, mutta Tampa Bay -lahden ja Meksikonlahden vaikutuksesta Tampassa on trooppisen ilmaston ominaispiirteet. 

Tampassa on erilaiset vuodenaikojen ominaisuudet, jotka on jaettu neljään vuodenaikaan eli kesään, syksyyn, talveen ja kevääseen. Kesä osuu sadekaudelle ja kestää suunnilleen toukokuusta lokakuuhun. Lämpötila on useimmiten korkeimmillaan +32 astetta ja matalimmillaan +23 astetta. Talvi on Tampassa enimmäkseen leuto ja kuiva, ja lämpötila vaihtelee tavallisesti korkeasta +21 asteesta matalaan +10 asteeseen. Kevät alkaa helmikuun puolivälissä ja nostaa keskilämpötilaa hitaasti, kun taas syksyllä lämpötila laskee asteittain. 

Kaupungin on arkkitehtuuri sisältää runsaasti erilaisia tyylejä ja muotoiluja. Mielenkiintoisia osoituksia tästä ovat muun muassa Tampan teatteri ja hiljattain kunnostettu Tampan taidemuseo, joka esittelee postmodernia arkkitehtuuria. Lisäksi Tampassa on useita pilvenpiirtäjiä, yhteensä 21 rakennusta, joiden keskimääräinen korkeus on 76 metriä. Floridan osavaltiossa rakennuksien korkeuksia vertaillessa Tampa on heti toinen Miamin 147-metristen keskimääräiskorkeuksien jälkeen. 

Tutustu alueeseen vuokra-autollasi

Tampassa on useita mielenkiintoisia kohteita, joissa voit käydä vuokra-autolla. Yksi näistä uskomattomista vaihtoehdoista on Adventure Islandin vesipuisto. Se on täydellinen paikka rentoutua ystävien tai perheen kanssa. Adventure Island on myös täydellinen valinta, jos haluat tutustua uusiin ihmisiin. Vuokra-autolla voit vierailla vesipuistossa Tampan kansainväliseltä lentokentältä. Matkan etäisyys on 26,7 kilometriä ja sen arvioidaan kestävän 22 minuuttia. 

Voit vierailla vuokra-autollasi kätevästi myös ”Tampa Bay History Centre” -historiakeskuksessa, jossa voit oppia Tampan ja koko Etelä- ja Keski-Floridan historiasta. Löydät mielenkiintoisia Seminole-heimon jäänteitä, historiallisia asiakirjoja ja paljon muuta. Lentokentältä historiakeskus on noin 14,9 kilometrin päässä, ja vuokra-autolla pääset sinne noin 16 minuutissa. 

Lisäksi Tampassa on monia ravintoloita ja baareja, joissa voit käydä jos haluat kuluttaa aikaa tai seurustella. Yksi suosituimmista baareista on Red Star Rock. Baari on noin 18 kilometrin päässä lentokentältä, ja vuokra-autolla saavut sinne 15 minuutissa. Älä kuitenkaan aja juopuneena! 

Lentokentät

Tampassa on useita lentokenttiä, joista vilkkain on Tampan kansainvälinen lentokenttä (TPA). Lentokentällä on 16 kansainvälistä reittiä ja jopa 66 kotimaan kohdetta. Yleisimpiä matkakohteita Tampan lentokentältä ovat Lontoo, Aberdeen, Brownsville, Bryssel ja Buenos Aires. 

Kansainvälisellä lentokentällä on erittäin helppo liikkua, vaikka vierailisitkin siellä ensimmäistä kertaa. Tämä johtuu siitä, että tilat ovat hyvin rakennettuja ja löydät etsimäsi helposti. Lisäksi kun suoritat lentokentän muodollisuudet ajoissa, sinulle jää vapaa-aikaa rentoutumiseen. 

Lentoasemalla on erityyppisiä vuokra-autoyrityksiä, joita voit käyttää autonvuokraukseen. Autovuokrauspalveluita ovat esimerkiksi Enterprise, Budget, Sixt ja TPA. Muita Tampan lentokenttiä ovat Peter O. Knight (TPF) ja Tampa Executive -lentoasemat (VDF). 

Liikenne

Teiden kunto Tampan kaupungissa on vaikuttava, ja niin kauan, kun vältät ajoa ruuhka-aikana, ei sinulla ole mitään ongelmia ajaessasi kaupungissa. Ruuhkat sijoittuvat klo 7.30–9.00 ja 15.30–19.30 välisille ajoille. Jottet kohtaa kaupungissa suunnistaessasi ikäviä ongelmia, on sinun hyvä käyttää GPS-tekniikkaa ja karttoja. Voit myös seurata kaupungin liikenneindeksiä ja valita reittisi sen mukaan. 

Tampan kaupungin teille on asetettu nopeusrajoituksia aivan kuten muuallakin maailmassa. Muista kuitenkin, että Yhdysvalloissa nopeudet ilmoitetaan maileina tunnissa. Yleisin nopeusrajoituksista on 55 mph (noin 88,5 km/h), joka on standardi kaikille teille ja valtateille ellei toisin mainita, 30 mph (noin 48 km/h) asuinalueilla ja 20 mph (noin 32 km/h) kouluvyöhykkeillä. Kaupungissa on saatavilla erilaisia pysäköintimahdollisuuksia, kuten pysäköintialueita, autotalleja ja muita pysäköintipalveluita.