Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Tampa

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tampa sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tampa miniopas

Autovuokraamo Tampa

Autonvuokraus Tampa

Tampa sijaitsee länsirannikolla Florida USA – ja sen noin.330000 asukkaan valtio kolmanneksi suurin kaupunki. Kun esikaupunkien kanssa, Tampa keskus pääkaupunkiseudulla, joka laskee noin 2,7 miljoonaa ihmistä.

Yksi suosituimmista nähtävyyksistä Tampa on yhdistetty huvi-ja eläinpuisto, Busch Garden, joka on Afrikan sen teema. Lähellä on myös suuri ja hyvin osallistui vesipuisto – Seikkailupuisto. Muita suosittuja matkailukohteita saman genren Lowry Park Zoo (yli 2000 eläintä) ja Florida Aquarium.

Muuten on olemassa kaksi historiallista piirikuntaa keskustassa, kukin omalla tavallaan vetoaa turisti huomiota: Ybor City (vanha sikari tehdasalueelle, joka nykyisin tunnetaan parhaiten sen pitoisuus klubeja ja baareja) ja Hyde Park (kun ensimmäinen ja Lähtökohtana on, että arkkitehtuuri on nähtävyys). Myös 7 km pitkä kävelykatu Bayshore Boulevard mainittu. Sieltä on upea näköala Tampa Bay.

Tampa on myös tunnettu kaupunki, jossa paljon keskittyä urheiluun. Molemmat kun on jääkiekko, pesäpallo ja amerikkalainen jalkapallo on Tampa ammattitaitoinen henkilökunta, joka on yksi parhaiten Yhdysvalloissa.

Lentokenttä Tampa International Airport sijaitsee 11 kilometriä keskustasta länteen.

Suomi