Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sanford

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sanford sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sanford miniopas

Autovuokraamo Sanford
Autonvuokraus Sanford

Sanford’s – American standardit – pieni kaupunki, jossa noin. 50000 asukasta. Se on hallinnollinen keskus Seminole maakunnan Floridan osavaltiossa, ja on noin. 32 km pohjoiseen paljon suuremman kaupungin Orlando.

Ympäröivällä alueella Sanford, määrä toimijoita, jotka järjestävät matkoja ns Airboat ”jokien ja järvien. ”Airboat on tasapohjainen vene – ajaa ilman potkuria, jolloin veneen esitetään hyvin matalassa vedessä (myös soinen alueilla). Muuten on olemassa useita perheystävällinen nähtävyyksiä ympäri kaupunkia – kuten Central Florida Zoo & kasvitieteellinen puutarha, Fun World huvipuisto (jos lähistöllä voi vierailla myös suuri, pysyvä kirpputori Flea World) – sekä tiede-ja toimintakeskus Seminole State College Planetaario.

Muuten on olemassa useita luonnonkauniita museot Sanford – ja sinun pitäisi myös kohdella itseään vierailu Wayne Densch Performing Arts Center, palauttaa vaudeville teatteri jossa on erilaisia teatteri ja musiikki liittyviä esityksiä.

Lentokenttä Orlando Sanford International Airport sijaitsee aivan keskustan Sanford, Etelä-itäsuunnassa.