Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Honolulu Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Honolulu Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Honolulu Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Honolulu Lentokenttä

Autonvuokraus Honolulu Lentokenttä – Glenn Cando

Honolulu International Airport (HNL) sijaitsee 6 km luoteeseen Honolulu . On säännöllinen bussiyhteys välillä Honolulu ja lentokentälle. Autovuokraamot ovat edustettuina Avis, Budget, Dollar, Hertz, National, Advantage, Alamo, Enterprise Rent A Car, JN Autonvuokraukset ja Thrifty.

Vuonna 2007 21.505.855 matkustajia kävi Honolulu Airport. Kun se tulee kansainvälisiin kohteisiin niin menee 2 / 3 kansainvälisistä lennoista joko Nagoya, Osaka Kansai ja Tokion Narita ja Japanissa .Toinen suosittu kohde on Sydney .Se on tärkein keskus Aloha Air Cargo, GO! Ja havaijilaisesta Airlines. Honolulu Airport on 3 terminaalit, joita bussit välillä.

Honululu Airport on hyvä valikoima kauppoja, baareja, kahviloita ja ravintoloita. Hotellit, jotka sijaitsevat lentoaseman Ohana Honolulu Airport Hotel, Best Western Plaza Hotel Pacific Marina Inn.

Suomi