Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Miami

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Miami sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Miami miniopas

Autovuokraamo Miami
Autonvuokraus Miami

Etsitkö edullista vuokra-autoa Miamista? Vertailemalla hintoja eri vuokrausfirmoista voit säästää rahaa ja napata parhaat tarjoukset. Kun käytössäsi on vuokra-auto Miamissa, sinun ei tarvitse miettiä julkista liikennettä ja olet vapaa tutkimaan osavaltiota juuri niin kuin itse haluat. Monet turistit noutavat vuokra-autonsa Miamin lentokentältä, mutta nouto kaupungin keskustasta on myös täysin mahdollinen niin halutessasi. Saadaksesi juuri omia tarpeitasi vastaavan auton, suosittelemme varauksen tekemistä hyvissä ajoin. 

Yleistä tietoa Miamista

Miami sijaitsee Atlantin valtameren rannalla, Floridan osavaltion lounaisrannikolla ja siellä asuu noin 410 000 ihmistä (2008). Kaupunki toivottaa tervetulleeksi vuosittain yli 10 miljoonaa matkailijaa, ja se on myös yksi USA’n tärkeimpiä talouden ja kaupan keskuksia. Lisäksi Miami on tärkeä satamakaupunki sen satamasta lähtevien Karibianristeilyiden vuoksi. 

Kaupungissa on tarjolla loistavia ostosmahdollisuuksia, viihdettä, taidegallerioita, puistoja ja museoita. Vierailua kaupungin eläintarhaan ja Miami Seaquarumiin, jossa voit päästä ruokkimaan ja leikkimään delfiinien kanssa, voi myös suositella lämpimästi. 

Noin 9 kilometriä itään kaupungin keskustasta sijaitsee Miami Beach kuuluisine art deco -rakennuksineen Ocean Driven varrella sekä sen leveät hiekkarannat, palmut, luksushotellit, ravintolat ja yökerhot. 

Tunnin ajomatkan päässä on Unescon maailmanperintökohde Evergladesin kansallispuisto, joka on kuuluisa alligaattoreistaan. Puisto tarjoaa kodin myös monille harvinaisille kasveille ja eläimille. 

Lentokenttä

Miami International Airport (MIA) sijaitsee 13 kilometriä luoteeseen kaupungin keskustasta, ja se on yksi Yhdysvaltojen vilkkaimpia lentokenttiä. Lentokentällä on oma vuokra-autokeskus vain 500 metrin päässä saapuvien lentojen aulasta. Löydät sieltä vuokrausfirmoja kuten Avis, Hertz, Budget, Alamo, Advantage, Dollar, Enterprise, Royal, National ja Sixt. 

Yhdysvalloissa on hyvin kehittynyt tieverkosto, ja moottoritiet sekä muut tiet on hyvin merkitty. Ajotyyli on miellyttävä. Osavaltioita yhdistävät niin sanotut Interstate-moottoritiet, ja ne ovat osa kansallisia moottoriteitä. 

Liikenne

Nopeusrajoitukset ilmoitetaan Yhdysvalloissa maileina tunnissa (mph), ja ne on erikseen määritelty jokaisessa osavaltiossa. Useimmilla moottoriteillä nopeusrajoitus on 65–75 mph. 

Yhdysvaltojen jokainen osavaltio määrittelee omat liikennesääntönsä, mutta karkeasti ottaen ne ovat saman typpiset kuin Suomessakin. 

Veren alkoholipitoisuuden promilleraja on USA:ssa 0,8, joka on siis korkeampi kuin Suomessa

Joillakin moottoriteillä on tietulleja, joten kolikoiden mukana pitäminen on suositeltavaa. 

Mikäli poliisi pysäyttää sinut liikenteessä, pysy rauhallisena ja pidä kädet näkyvillä ohjauspyörän päällä. 

Kannattaa pitää mielessä, että useimmissa suurkaupungeissa on todella paljon liikennettä etenkin ruuhka-aikaan. 

Ajovinkkejä

Voit ajaa vuokra-autollasi esimerkiksi Evergladesin kansallispuistoon, joka sijaitsee 68 kilometriä lounaaseen Miamista. Vuonna 1947 avattu puisto on Unescon maailmanperintökohde, ja sen vesialueet tarjoavat kodin monille harvinaisille kasveille ja eläimille. Everglades on tunnettu alligaattoreistaan, ja siellä olevalla alligaattorifarmilla pääsee seuraamaan alligaattoriesityksiä. Puiston alueella on myös useita vierailijakeskuksia, joissa on turisti-info ja kahvila. 

Hieman kauempana Miamista, 255 kilometriä lounaaseen sijaitsee toinen suosittu päiväretkikohde, Key West. Key West sijaitsee erillisellä saarella 160 kilometrin päässä mantereelta, ja sinne johtaa silta. Key Westissä on lukuisia upeita hiekkarantoja, ja se on suosittu vesiurheilupaikka turistien keskuudessa. Voit myös vierailla nykyään museona toimivassa talossa, jossa kuuluisa kirjailija Ernest Hemigway asui vuosina 1931–1940. 

Muita maamerkkejä Key Westissä ovat merimuseo ja akvaario sekä Key Westin vuonna 1825 rakennettu majakka. 

Mikäli haluat vierailla muissa maailmankuuluissa kohteissa, Orlando on 360 kilometrin päässä Miamista pohjoiseen. Sieltä löydät Disney Worldin ja Epcot Centerin. Kennedy Space Center on myös erittäin suosittu vierailukohde Floridassa. Se sijaitsee 346 kilometriä pohjoiseen Miamista.