Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Miami

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Miami sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Miami miniopas

Autovuokraamo Miami

Autonvuokraus Miami

Miami sijaitsee Kaakkois rannikolle Floridan osavaltiossa ja Atlantin valtamerellä ja on 410000 asukasta (2008). Kaupungissa on suuri matkailu – 10 miljoonaa kävijää vuodessa, ja se on myös yksi Yhdysvaltojen tärkeimmistä keskuksista osalta kauppaan ja talouteen. Miami on myös tärkeä satamakaupunki – kun satama on lähtökohta risteily liikenteen Karibianmerellä.

Kaupungissa on suuri ostos, viihde, taidegalleriat, puistot ja museot. Voit myös käydä eläintarhassa ja ”Miamin meriakvaariossa” – jos on mahdollisuuksia ruokkia ja leikkiä delfiinien kanssa.

9 km itään keskustasta, Miami Beach – kuuluisa art deco rakennukset rannalla Ocean Drive. Miami Beach on tunnettu myös laajoja hiekkarantoja, palmuja, luksushotelleja, ravintoloita ja yökerhoja.

Tunnin ajomatkan päässä Miami on Everglades National Park – listattu Unescon maailmanperintöluetteloon. On olemassa monia harvinaisia kasveja ja eläimiä, ja kansallispuisto on tunnettu erityisesti sen monia alligaattorit.

Miami International Airport sijaitsee 11 kilometriä keskustasta länteen.

Suomi