Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Salt Lake City Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Salt Lake City Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Salt Lake City Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Salt Lake City Lentokenttä
Autonvuokraus Salt Lake City Lentokenttä

Salt Lake City International Airport (SLC) sijaitsee 8 km luoteeseen Salt Lake City. Bussit välillä lentoaseman ja Salt Lake City. Autovuokraamot edustettuina lentoasemalla ovat Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Fox Rent a Car, Hertz, National ja Thrifty

20.790.400 matkustajia kävi Salt Lake City Airport vuonna 2008. Se on tärkein keskus Delta Air Lines. Lentokenttä oli 2008 ja vuonna 2009 äänesti tarkin jaYhdysvalloissa. Salt Lake lentokentältä matkaa noin 110 eri kohteisiin Yhdysvalloissa, Meksikossa ja Kanadassa sekä Tokion ja Pariisin.

Salt Lake City Airport on yli 20 erilaista myymälää tarjoavat kaikkea suklaasta lahjatavaroita ja leluja lapsille. Kahviloita, baareja ja ravintoloita ovat hyviä.
Muita palveluja ovat vauvan / perhehuone, langaton internet, lasten leikkipaikka, konferenssi-ja liiketoiminta-alueen, rahaa ja lääkärin toimistoja. Ei ole hotelleja lentokentälle, mutta useat hotellit lähellä, myös Comfort Suites Airport