Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Chicago Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Chicago Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Chicago Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Chicago Lentokenttä
Autonvuokraus Chicago Lentokenttä

Chicago International Airport (CHI) on 29 kilometriä luoteeseen Chicagossa.

Vuonna 2009 lentoaseman palkinnon parhaasta lentokenttä Yhdysvallat 10 peräkkäisenä vuonna Global Traveler Award.Se on yksi päivä auki metro yhteys lentokentälle ja Chicagon lisäksi jatkuva linja.

On olemassa useita autovuokraamojen lentoasemalla, mukaan lukien Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz ja National sijaitsee terminaalin 1,2 ja 3 vieressä matkatavaroiden vyöt.

Vuonna 2009 64.397.782 matkustajia vieraili Chicagon lentokentälle. Suuri matkustajamäärä joten se on yksi neljästä suurimmasta lentoasemasta maailman.  On hyvin tärkeää suhteessa kansainvälisiin kohteisiin ja tarjoaa lennot yli 60 erilaista. Se on päätukikohta American Airlines ja United Airlines. Lentokentällä on neljä terminaalia eri rautatie.

Valikoiman kahviloita, ravintoloita, baareja ja kauppoja erittäin hyvä kaikissa terminaaleissa. Muita palveluja ovat langattomat Internet, terveyskeskus, kappeli, pankit, lasten leikkihuone, yrityskeskus ja taidenäyttelyitä. Hilton Chicago Airport sijaitsee Terminaali 2.