Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Fresno

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Fresno sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Fresno miniopas

Autovuokraamo Fresno
Autonvuokraus Fresno – Kuva: © Qymekkam

Fresno on kaupunki Kaliforniassa San Joaquin Valley. Se on noin 500000 asukasta (2009). Kaupunki on noin. 300 km kaakkoon San Francisco, ja on läänin istuin Fresno County.

Fresno on perustettu vuonna 1872, ja 40% väestöstä on Hispanic. Kaupunki on tiettävästi yli 300 aurinkoista päivää vuodessa.

Jotkut suosituimpia nähtävyyksiä Fresno on ”Fresno Metropolitan Museum of Art and Science” – mielenkiintoinen tieteen ja taiteen museot, ”Fresno taidemuseo – nykytaiteen museo että näyttää myös elokuvia ja järjestetään luentoja ja konsertteja,” Old Fresno vesitorni – Kaupungin vanha vesitorni vuodelta 1894, ja ”Afrikkalainen Amerikan kulttuurinen ja historiallinen museo” – kertoa kävijöitä noin paikallisten Afrikkalainen-amerikkalainen kulttuuri ja sen pysyvät ja vaihtuvat näyttelyt.

Yosemite National Park (sijaitsee Sierra Nevada) sijaitsee 97 km päässä Fresno, ja on tunnettu sen karut kalliot, jyrkät vesiputouksia, jokia ja mammutti puita.Kansallispuisto on merkittävä matkailukohde, ja se on listattu UNESCOn maailmanperintöluetteloon.

Kaupungin lentokenttä – Fresno Yosemite International Airport – sijaitsee 7 kilometriä koilliseen downtown.