Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Miami Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Miami Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Miami Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Miami Lentokenttä

Autonvuokraus Miami Lentokenttä

Miami International Airport (MIA) 14 km luoteeseen Miami .Se menee niin metro-ja linja-lentokentän ja Miami. Lisäksi useat paikalliset autovuokraamot ovat Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National, Payless, Royal vuokrata auton ja Thrifty löytää lentoasemalla. Nämä ovat lähellä matkatavaroiden vyöt.

Miami Airport on erittäin tärkeä yhteys Pohjois-ja Etelä-Amerikka suorina reitit ja rajanylityspaikat. 34.063.531 matkustajia kävi lentokentällä 2009. Vuonna 2009 se oli yksi lentokentistä Yhdysvallat , joka oli suurimman osan lähtevien ja saapuvien kansainvälisiin kohteisiin.

Baareja, kahviloita, ravintoloita ja kauppoja on erittäin hyvä Miami Airport. Muita mukavuuksia ovat kappeli, taidegalleria, kampaamo, pankki, langaton internetyhteys, posti ja apteekki. Miami International Airport Hotel sijaitsee lentokentän konferenssikeskus.

Suomi