Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Chicago

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Chicago sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Chicago miniopas

Autovuokraamo Chicago

Autonvuokraus Chicago

Chicago sijaitsee valtion Illinoisin, Lake Michigan, ja on 2,8 miljoonaa asukasta (2008). Perustettu vuonna 1804, ja on tärkeä liikenteen solmukohta. Chicago on myös merkittävä taloudellinen keskus, jossa on joitakin maailman suurimmista rahoituslaitoksista.

Kaupunkikuvan leimaa useita pilvenpiirtäjiä ja tornit, säännöllisesti, suorine katuineen. Täältä löydät ostosalueita, ravintoloita ja yöelämän sekä museot, galleriat, yliopistot ja korkeakoulut. Sears Tower on yksi maailman korkeimmista rakennuksista, jossa kävijät voivat saada jopa näköalatasanne ”näköalatasanne Chicago” –  Hotelli sijaitsee 412 metrin korkeudelle maanpinnasta.Täältä yksi on 360 ? panoraamanäkymät yli kaupungin ja ympäröivän alueen.

Chicago on lerkulturell kaupunki ja tärkeä kulttuurinen keskus, kaupunki on tunnettu jazz, blues ja klassinen musiikki. ”Art Institute of Chicago” on suosittu matkailukohde – ja laaja kokoelma Ranskan taidetta 1800 – ja 1900-luvulla.

Kaupungissa on myös tähtitieteellinen museo, planetaario, Natural History Museum, akvaario ja eläintarha.

Lähin lentokenttä on O’Hare International Airport , joka sijaitsee 32 km luoteeseen kaupungin keskustasta.

Suomi