Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Chicago

Aiotko vierailla Chicagossa lähiaikoina? Autonvuokrauspalvelun valitseminen on erinomainen vaihtoehto. Voit valita mieluisimman autonvuokrauspalvelun heti lentokentällä. Auton vuokraamalla vältyt julkisen liikenteen aiheuttamalta vaivalta kierrellessäsi kaupunkia. Se tuo myös vapautta kulkea mihin haluat omien aikataulujesi mukaan. 

Opas Chicagossa vierailevalle

Autovuokraamo Chicago
Autonvuokraus Chicago

Chicago on kaupunki Illinois’n osavaltiossa Yhdysvalloissa ja väkiluvultaan yksi Illinois’n suurimpia kaupunkeja. Se on itse asiassa väkiluvultaan kolmanneksi suurin kaupunki koko Yhdysvalloissa. Vuonna 1837 perustettu Chicago sijaitsee Michiganjärven rannalla. Kaupungissa on mahdollista kokea kaikki neljä vuodenaikaa, tammikuun ja helmikuun ollessa vuoden kylmimmät kuukaudet. 

Chicagon talouspohja on monipuolinen, mikä tekee siitä yhden Yhdysvaltain taloudellisesti vakaimmista kaupungeista. Syyskuun 2017 arvioiden mukaan sen kaupunkikohtainen bruttokansantuote oli 670,5 miljardia dollaria. Kaupungissa on myös merkittävää pörssitoimintaa, kuten Chicago Board Options Exchange, Chicago Stock Exchange ja Chicago Mercantile Exchange (CME). CME:n omistaa Chicago Board of Traden (CBOT) ohella Chicago’s CME Group. 

Chicagossa on turistille paljon nähtävää. Silmänruokaa tarjoavat sekä historialliset kohteet että modernit rakennukset. Ensimmäisenä kannattaa tutustua Millennium Parkiin, suurenmoiseen puistoon, joka yhdistelee taidetta, arkkitehtuuria ja maisemointia. Puistossa on espanjalaisen taiteilijan Jaume Plensan suunnittelema Crown Fountain. Se koostuu kahdesta yli 15 metriä korkeasta tornista, jotka seisovat vastakkain matalan heijastavan altaan molemmissa päissä. 

Vierailijan kannattaa myös käydä Field Museumissa. Tähän museoon on koottu ainutlaatuisia esineitä monilta eri aikakausilta ja alueilta. Useimpia ihmisiä kiinnostaa eniten museon osa, joka esittelee muinaista Egyptiä. Se esittelee muinaisen Egyptin kulttuuria eri näkökulmista, ja vierailijoiden on mahdollista oppia lisää kestävyydestä käytännön tehtävien avulla. Tämä kohde sopii erinomaisesti opiskelijoille ja historian harrastajille, joita kiinnostaa kokea historiallisia aktiviteetteja käytännössä. 

Lähde seikkailemaan alueella vuokra-autolla

Kun olet saanut auton vuokrattua, voit lähteä omaan tahtiisi tutustumaan kaupunkiin ja sen ympäristöön. Jos et ole laatinut vielä omaa listaasi, tässä on muutama ehdotus paikoista, joissa voit käydä. Voit ajaa Westchesteriin, joka sijaitsee 35,4 kilometriä Chicagosta länteen. Sen laaja kulttuuritarjonta kattaa musiikkia, viihdettä ja sivistystä. Se on vilkas kaupunki ja myös monen kansainvälisen yrityksen koti. Voit myös hurauttaa Oaklawniin, josta kuuluisa rap-artisti Kanye West on kotoisin. 

Kylä on pinta-alaltaan pieni, ja se perustettiin 1900-luvun alussa. Oaklawn on tunnettu perinteikkäistä puistoistaan, joita on kaiken kokoisia. Puistoaluetta on tällä hetkellä yhteensä 1,2 neliökilometriä. Seuraavaksi voit ajaa Napervilleen, joka sijaitsee 34,7 kilometriä Chicagosta länteen. Se on yksi Chicagon esikaupungeista ja perustettiin 1800-luvulla. 

Napervillessa on perusinfrastruktuuri, joka kattaa terveydenhuollon, liikenteen ja puistot. Vielä eräs paikka, jossa kannattaa käydä, on North Brook, joka sijaitsee 39,4 kilometriä Chicagon pohjoispuolella. Tästä kylästä on kotoisin monta tunnettua urheilijaa, erityisesti koripalloilijoita ja jääkiekkoilijoita. Kylässä on myös monta puistoa ja golfkenttää, jotka ilahduttavat sekä asukkaita että matkailijoita. 

Lentokentät

Chicagon alueella on useita lentokenttiä, joista matkailijat voivat valita. Alueen merkittävin lentokenttä on O’Haren kansainvälinen lentoasema. Se on yksi Illinois’n osavaltion suurimmista, ja siellä kirjattiin 83 miljoonaa matkustajaa vuonna 2018. Luku on kasvanut 4,4 % vuodesta 2017. 

Suosituimpia kaukokohteita tältä lentokentältä ovat muun muassa Dublin, Delhi, Auckland ja Lissabon. Lentokentällä on useita autonvuokrausvaihtoehtoja. Näitä ovat esimerkiksi Avis, Enterprise Rent-A-Car ja Hertz. Toinen Chicagoa lähellä oleva lentokenttä on Chicago Midwayn kansainvälinen lentoasema. 

Chicago Midwayn lentokentällä on kolme terminaalia ja yhteensä 43 lähtöporttia, joista suurin osa sijaitsee terminaali A:ssa. Täältä vieraillaan useimmiten Cincinnatissa, Zacatecasissa ja Durangossa. Myös Chicago Midwayn lentoasemalta löydät helposti autonvuokrauspalveluja, kuten suosituimmat Avis, Hertz, Zipcar ja Thrifty. 

Liikenne

Chicagon tieverkko on hyvin huollettu ja liikenne sujuvaa, samoin kuin koko Illinois’n osavaltiossa. Teillä on tosin usein ruuhkaa, joten kannattaa varautua käyttämään aikaa tien päällä. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan. 

Taajamissa nopeusrajoitus on 48,2 km/h (30 mph). Maanteillä virallinen nopeusrajoitus on 88 km/h (55 mph). Joissain tapauksissa moottoriteillä nopeusrajoitus voi kuitenkin olla 112 km/h (70 mph). Parkkipaikkoja on käytössäsi runsaasti, esimerkiksi Midway EZ Parking ja Tower Self Park.