Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Atlanta

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Atlanta sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Atlanta miniopas

Autovuokraamo Atlanta

Autonvuokraus Atlanta

Atlanta sijaitsee Kaakkois- Yhdysvalloissa , ja on pääkaupunki ja suurin kaupunki Georgian osavaltiossa.Kaupunki sijaitsee sen jalka Blue Ridge Mountains ja Chattahoochee virtaa pohjoiseen downtown Atlanta. Kaupunki itsessään on 538000 asukasta (2008), kun taas pääkaupunkiseudulla on 3,4 miljoonaa asukasta.

Atlanta on taloudellinen keskus alueella, ja useat suuret yritykset ovat pääkonttorinsa täällä – mukaan lukien Coca-Cola Company ja CNN.

Kaupungissa on monia nähtävyyksiä ja palvelut – museoiden, ooppera, luonnonkaunis puistoalue, kasvitieteelliset puutarhat, hyvä ostos ja vilkas yöelämä.

Suosituimmista nähtävyyksistä Atlanta kuuluu: huvipuisto Six Flags Over Georgia ”, Natural History Museum, Georgia Aquarium – maailman suurin akvaario tällaisia valas, merileijona, Afrikkalainen pingviinit, alligaattorit ja merikilpikonnat ja museo High Museum of Art. ”

Myös Zoo ”Zoo Atlanta on suosittu – yli 200 lajia Afrikkalainen tasangoilla ja Aasian metsiä.Täällä voit nähdä mm tiikereitä, pandoja ja Orangutans.

Muuten kaupunki on suuri virkistysalueita pitkin Chattahoochee River, ja voi myös käydä Stone Mountain Park – niille, jotka etsivät ulkoiluun.

Hartsfield – Jackson Atlanta International Airport sijaitsee 11 kilometriä etelään keskustasta, ja on yksi maailman vilkkaimmista lentokentistä.

Suomi