Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Memphis Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Memphis Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Memphis Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Memphis Lentokenttä
Autonvuokraus Memphis Lentokenttä

Autonvuokraus Memphis Lentokenttä

Memphis International Airport (MEM) sijaitsee 12 kilometriä etelään Memphis. On säännöllisiä busseja lentokentän ja Memphis. On olemassa useita autovuokraamojen esittää lentoasemalla, nämä ovat Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National ja Thrifty.

9.882.153 matkustajaa vieraili Memphis Airport vuonna 2009. Se on tärkein keskus Delta Air Lines, Seaport Airlines ja FedEx Express. Koska FedEx Express, lentoasemalla on suurin Rahdin määrä Yhdysvalloissa vuodesta 1993.

Lentokentällä on hyvä valikoima kauppoja myös tarjoamalla paikallisia tuotteita, muotoilu ja musiikki. Baareja, kahviloita ja ravintoloita on myös hyvä. Muita palveluja Memphis Airport on terveyskeskus, kokoustilat, langaton internetyhteys, lasten leikkipaikka, pankki ja posti. Radisson Hotel Memphis sijaitsee lentokentällä.