Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Detroit Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Detroit Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Detroit Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Detroit Lentokenttä

Autonvuokraus Detroit Lentokenttä

Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW), jota kutsutaan myös Detroit Metro Airport on 32 km kaakkoon Detroit .Bussit välillä lentoaseman ja Detroit.Autovuokraamot edustettuina lentoasemalla ovat Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz ja National.

Vuonna 2008 yhteensä 35135828 matkustajaa vieraili Detroitin lentokenttää. Se on Michiganin osavaltioon suurin lentokenttä, ja joukossa 25 maailman suurimpiin.Detroit Airport on päätukikohta Spirit Airlines ja Delta Air Lines ja palvelee 15 eri lentoyhtiötä. Lentokentällä on kolme terminaalia, jotka on kytketty bussikuljetus.

McNamara terminaalin joka on paras valikoima kauppoja, syöminen ja juominen tiloissa ja on saanut useita palkintoja. Muut tilat lentoasemalla on leikkihuone lapsille, vauvan huonetta, langaton internetyhteys ja konferenssikeskus. Westin Detroit Metropolitan Airport sijaitsee lentokentällä.

Suomi