Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Detroit Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Detroit Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Detroit Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Detroit Lentokenttä
Autonvuokraus Detroit Lentokenttä

Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW), jota kutsutaan myös Detroit Metro Airport on 32 km kaakkoon Detroit. Bussit välillä lentoaseman ja Detroit.Autovuokraamot edustettuina lentoasemalla ovat Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz ja National.

Vuonna 2008 yhteensä 35135828 matkustajaa vieraili Detroitin lentokenttää. Se on Michiganin osavaltioon suurin lentokenttä, ja joukossa 25 maailman suurimpiin.Detroit Airport on päätukikohta Spirit Airlines ja Delta Air Lines ja palvelee 15 eri lentoyhtiötä. Lentokentällä on kolme terminaalia, jotka on kytketty bussikuljetus.

McNamara terminaalin joka on paras valikoima kauppoja, syöminen ja juominen tiloissa ja on saanut useita palkintoja. Muut tilat lentoasemalla on leikkihuone lapsille, vauvan huonetta, langaton internetyhteys ja konferenssikeskus. Westin Detroit Metropolitan Airport sijaitsee lentokentällä.