Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kansas Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kansas Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kansas Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Kansas Lentokenttä
Autonvuokraus Kansas Lentokenttä

Kansas City International Airport (MCI) HNL Lentokenttä 32 km luoteeseen Kansas City. Bussit välillä lentoaseman ja Kansas City. Alamo, National Car, Avis, Budget, Dollar, Payless, Enterprise, Hertz ja Thrifty autovuokraamojen ovat läsnä lentoasemalla.

Vuonna 2008 10.469.892 matkustajat lentoasemalla. 10 eri lentoyhtiöt tarjoavat lentoja 50 eri kohteisiin Yhdysvalloissa. Lentokenttä on pääkonttori Midwest Airlines ja sen sijainti keskellä Pohjois-Amerikan mantereen monia lentäviltä täällä.

Kansas Airport on hyvä valikoima kahviloita, baareja, ravintoloita ja kauppoja. Muita palveluja ovat langattomat Internet, business center, pankki ja posti. Marriott Hotel sijaitsee lentoaseman itsensä, kun on useita hotelleja lähellä.